fredag, oktober 07, 2011

Varför finns vissa Eritreaner här?

http://svt.se/2.27170/1.2559527/stor_demonstration_mot_svt-dokumentar

Idag var det dags igen från en tämligen stor grupp "flyktingar" att demonstrera för sitt fosterland Eritrea. Landet de oficiellt har flytt från pga politiskt förföljelse. De gillar inte när svensk tv och tidningar  berättar sanningen om Eritrea och dess fängelser där den svenske medborgaren Dawitt Isaak sitter fängslad sedan tio år utan rättegång.

Den här demonstrationen visar på ett tydligt sätt att de inte är här som politiska flyktingar, de har ljugit inför Migrationsverket. Vi skattebetalare har lagt mycket pengar till dessa människor under årens lopp, alldeles för stor procent av dem lever på samhällets bekostnad. De i sin tur betalar skatt ner till sitt forna hemland vilket betyder att vi med skattemedel hjälper denna fruktansvärda regim.

Ibland kan man undra väldigt mycket över alla som påstår sig vara flyktingar från div. hemska regimer, de åker alldeles för lätt tillbaka på semester till sina länder.
De politiska flyktingar jag känt i mitt liv från olika länder kan inte ens åka tillbaka på begravningar av sina föräldrar.
Sverige har blivit ett land som utnyttjas av olika grupper , detta är ju inte förvånansvärt alls. Tänk efter lite själv, du sitter i ett läger någonstans med 9 barn. Du kommer till Sverige och får barnbidrag för samtliga barn, bostadsbidrag till en stor lägenhet eller radhus. Startbidrag för att köpa nya möbler på Ikea osv.
Då kan du ju också kosta på dig lite lögner om förföljelse och blanda in lite politik i det hela.

Att bara vara gammal och sjuk som damen på över nittio som ska utvisas till Ukraina, det duger inte då visar utvisningsverket sitt rätta ansikte. Något humanitärt finns inte ens för tillfället.

I Malmö har kommunalrådet Reepalu till slut tappat tålamodet med alla gangsters som härjar i Malmö sedan åratal. Unga män som skjuter ihjäl andra eller bränner upp bilar i hundratal.Skolor brinner jämt därnere.Knarket flödar med dessa killar som försäljare. De skiter i oss "svennar" totalt. De avskyr oss!

Nu får Repaalu löpa gatlopp i media därför att han säger det som folk i allmänhet har sagt i åratal. Alla de som varit med om olika bränder ,rån och annat elände tycker faktiskt likadant som kommunalrådet.
Det finns ju en viss orsak till att SD håller så höga valsiffror i staden.

Alla de som säger sig "älska Malmö" borde ju försöka fundera lite  längre än vad näsan räcker.
Ingenting av det som har hänt och händer i Malmö är ju något som har kommit som en blixt från klar himmel. Det är ju åratals galen politik det är frågan om.

1. Jobb måste finnas att tillgå.
2. Ungdomar måste på ett annat sätt få chansen att klara sin skolgång.
3. Fel är att "bunta" ihop så många från andra länder i samma stad.
4. Får man socialbidrag så måste man stå till samhällets tjänst, inte sitta hemma.
5. Är man inte svensk medborgare så ska utvisning följa automatiskt vid grova brott.

PS En förklaring till punkt 5. Jag lärde känna den man som utförde det stora OBS-rånet i Malmö.
Han var nyligen kommen från ett ungdomsfängelse i BudaPest och begärde politisk asyl pga av förföljelse. Begick rånet strax efter ankomsten, åkte fast och fick tio år på Kumla. Var ej svensk medborgare när han kom ut. Etablerade sig som Malmös knarkkung, investerade vinsterna i krogar,fastigheter m.m..Blev tämligen rik men åkte fast igen och fick då tre års straff med utvisning.
De tio åren på Kumla kostade det svenska samhället 10.000 om dagen sägs det!
Lärdomen av det här är ju att så fort han släpptes efter första straffet skulle han ha satts på ett plan till
 Ungern.
Eller när de fick hit honom från Ungern så skulle bättre upplysningar om honom ha varit på plats.

De människor som inte vill se de här problemen,  det är oftast vänsterns folk, är de som kastar människor rakt i armarna på SD och värre krafter. Hur långt ska gangsterismen få gå innan man tvingas att öppna sina ögon?

Ska vi få ett samhälle likt ett USA på trettiotalet där kriminella tar makten på många sätt i vårt samhälle? I Malmö är många rädda för de här kriminella gängen och törs inte ens berätta hur de har det i sina bostadsområden. Rädda för en brandbomd i brevlådan eller att deras bil bränns upp.

Till skillnad mot de flesta som stryker dessa grupper  medhårs har jag haft mycket skit nära inpå mig efter sex års boende i Rosengård. Flytten därifrån var en befrielse!

Flytta gärna till sådana områden om du gillar lite hårda tag med bränder i ditt hus osv. Vi var med om tre bränder sen fick vi nog.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate