fredag, oktober 14, 2011

Tala på bönders språk?


Juholt sitter alltså kvar efter dagens långa VU-sammanträde men han kan inte låta bli att efteråt tala till "folket"!
Han framhåller att han minsann ska stå för en socialdemokratiskt politik där pengar ska gå till sjukvården istället för sänkt skatt på krogbesöksmat.

Sedan när drivs sjukhusen av staten? Jag har ju för mig att sjukvården sorterar under landstingen men Juholt vill få oss att tro annat.
Om det vore något med honom och (S) så skulle de gå ut med att de vill förstatliga sjukvården och slopa landstingen samt göra sjukvården jämlik över hela landet.
Eller att de skulle återförstatliga  skolan så att villkoren för eleverna blev samma oavsett var de bor så som det var förut innan (S) lät kommunerna  ta över. (Göran Persson)

Nu fortsätter han att slänga ur sig floskler som ska få människor välvilliga till hans politik. Löften utan täckning eftersom de bara är bluff. En sorts flugpapper för ev. väljare som inte vet bättre.

Men som sagt var , de som får ta på sig skulden är ju de som valde honom . Det kommer nog inte att gå så vidare bra för sossarna framöver med en ledare  med den stilen som talar först och tänker sedan. 
Ett litet tips till nästa gång, välj Mikael Damberg!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate