torsdag, juni 09, 2011

Vänsterpartiet får ännu lägre siffror nu!

Vänsterpartiet krymper och är i senaste undersökningen nere i närheten av "kamrat 4 %" ! Nu börjar det se ut som när jag var med på sextiotalet och partiet talade med kluven tunga på samma sätt som man alltid gjort! Traditioner är till för att hållas.
Det är inte enbart Lars Ohlys skuld även om han inte har svenska folkets kärlek precis. Nej ,det är den negativa politiken och denna framtoning som fäller avgörandet.
Verklighetsfrämmande människor som mest säger nej till allting.

När de säger att de är ett nytt parti befriade från gamla VPK-stilen så är det inte sant. Det är bara att läsa lite skrifter från förr så inser man att socialisthatten sitter där den ska. Ofrihet för folket står det på denna hatt.
De vill inte ens att Libyens folk ska få sin frihet.
Där ligger en avgörande skillnad mot vänstern i Norge!
V har alltid satsat på fel "häst" i sin frihetskamp, vem minns inte deras stöd till Sovjetunionen när de bombade Afghanistan.
Jag minns när vpkare kallade mig nazist när jag samlade in pengar till Afghanistans folk.
Idag har de hjälpt fram SD genom att i många år alltid uppmärksamma deras möten och demonstrationer och gå till våld mot dem.
De begriper inte ett skvatt vad de håller på med men ofta är dessa ungdomar från över o högre medelklass som tror att kampen ska föras så när de i verkligheten bara gör uppror mot far o mor! Snart är de tillbaka vid högskolor och universitet och fullföljer sin utbildning till att bli byråkrater,läkare ,advokater osv.

Vem minns inte de testuggande studenterna inom SKP och vad det sedan har blivit med dem? Samhällets höjdare om de inte ägnar sig åt att ge ut böcker från olika förlag. Eller journalister på både Svd och Aftonbladet-Expressen. Det dräller av gamla skpare på de olika tidningarna.

Kommunister har i vårt land till stora delar bestått av bokläsare med fantastiska idéer men felet är att de inte har förstått hur vi i arbetarklassen tänker.
Vi är mer eller mindre "förådda" av vänstern, vem minns inte hur Sovjets arbetare tvingades att utan betalning arbeta på sin fritid eller hur de skulle offra sig för saken allt medan ledningen satt i stora villor och gottade sig.
Jag såg idag hur förra kommunisten Smith-Svensson sitter i sitt hus utan jobb och lever på riksdagspengar trots att hon inte längre sitter i riksdagen!
Hon hade inte ens anmält sig som arbetssökande trots att det finns jobb i hennes yrke som lärare.
Bra betalt har de också dessa parasiter i jämförelse med den usla pension vi arbetare ska leva på!
44 års arbete (mycket tungt) ger mig strax över 9000 i månaden vilket ska räcka till hyran o allt annat.
Det är vad dessa riksdagsmän har fixat åt oss.
http://www.expressen.se/nyheter/1.2463331/samtliga-avhoppade-vansterpartister-lever-pa-riksdagspensionen

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate