torsdag, juni 09, 2011

Eftersom jag instämmer i denna ledare till 100%!

Urban Ahlin var en politiker som jag uppskattade för några år sedan. Juholt var bara en man som då och då svepte förbi på min tv när det gällde försvaret,  i allt annat var han totalt okänd för mig.
Urban Ahlin har uträttat mycket gott även rent privat och hjälpt folk i andra länder men allt gick överbord för några år sedan.
Han var då med på den sk Eritreafestivalen här i Stockholm, en propagandafestival för en av Afrikas hårdaste och mest odemokratiska regimer. Urban Ahlin är där oficiellt för SAP trots att att en svensk medborgare sitter i fängelse nere i Eritrea.http://www.freedawit.com/
Där frotterar sig Urban Ahlin med en minister från Eritreas regering, denne är dessutom känd som torterare.
Hur man kan vara så fruktansvärt okunnig när man är en man i denna ställning som Urban Ahlin är som SAP;s talesman?
Under dessa dagar av "Juholtism" så har Ahlin visat att han är en vanlig partigängare som bara fungerar som en nickedocka. Det är sorgligt att se en hederlig man omvandlas under maktens galge på detta sätt.
Jag brukar då och då citera Mao och det är på plats idag också. Att bli skjuten med "sockermantlade" kulor var något Mao talade om då och då i sin ungdom. Själv sköt han sig både i foten och hjärnan med dessa kulor till slut.
Mao påpekade att man löper som politiker stor risk  när man umgås med likasinnade eller får stora förmåner personligen att omvandlas till sin motsats till den man var en gång.
Ahlin vill naturligtvis bli utrikesminister i en kommande regering och då får vi se denna nedslående förvandling!
Det tog inte lång tid för honom att slå in på "Juholtismens" väg , tyvärr!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/peterkadhammar/article13144866.ab

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate