måndag, juni 27, 2011

Mordorgier!


"Kroppen hittades i en skogsdunge av en förbipasserande vid 16-tiden. Enligt polisen ska det röra sig om en man som är mellan 25 och 30 år. Han har ännu inte identifierats.
– Vi har inlett en mordutredning då det finns sticksår på kroppen, säger Klas Jensgård, yttre befäl vid söderortspolisen till SvD.
Det finns inga vittnen som kunnat berätta vad som hänt, men polisen har under kvällen knackat dörr i området. Det pågår också en teknisk undersökning."
Nästa rubrik i dagens tidning lyder så här:


"Två av de tre åtalade 20-åringarna anklagas för mord, men båda nekar. Den huvudåtalade mannen har erkänt att han misshandlat läraren, men uppger att det inte var meningen att skada honom allvarligt.
Våldet var enligt åklagaren utdraget och hänsynslöst och läraren hade troligen inte kunnat räddas även om han fått omedelbar akutvård."

Samtidigt avkunnas en dom Örebro mot en student vilken huggit en kvinna med 25 knivhugg därför att hans kärlek inte besvarades. 16 års fängelse samt utvisning.
Så här är det snart sagt varje dag, under helgen så fann man två offer i Skåne och man tappar räkningen helt och hållet.
Per Gudmundsson i Svd har hamnat i skottgluggen därför att han har refererat till en norsk undersökning som visar att vissa invandrare ligger högt i statistiken vad gäller brott.
Samma siffror finns ju hos oss och det är ju bara att kolla upp vilka som sitter på våra fängelser så har man svaret.
De senaste dagarna har tidningarna haft utförliga artiklar både från Malmö och Södertälje där det idag råder djungellagar inom både taxi och krogar. På alla ställen där det finns stora enklaver av invandrare så breder en sorts laglös kultur ut sig.
Intet nytt i historien för den som har läst på sin historia från århundraden. I alla länder dit människor har sökt sig för att finna sin utkomst så uppstår brottslighet när inte länderna kan erbjuda arbete och skolning som leder till ett bättre liv.
Alla vill ha pengar och får man dem inte på laglig väg så vad återstår? Svarta jobb, skumma affärer osv.
Känner man dessutom ingen samhörighet med landet och dess befolkning så bryr man sig inte om lagar och förordningar.
I USA har man lärt av den läxa man genomgick på 20-30-talet med all kriminalitet och hur den biter sig fast i generationer framöver.
Idag så får man skola sig i landets seder och språk för att bli medborgare, det gäller att den nyanlände ska bli en stolt USA-medborgare.
Här i vårt land har man snabbt slussat de invandrade till områden som kan liknas vid stora uppsamlingsställen. Bidrag sätts in på livstid för allt för många, de får sitta hemma i sitt område och glo på parabol-tv från sina hemländer. Pliktskyldigt blir de då och då kallade till biståndet utan att något annat händer än att man får gå på en SFI-kurs osv.
Tro mig, jag har arbetat i receptionen i Malmö för "Biståndet" och sett så mycket skit. Människor fastnar i denna klet om de inte är starka och börjar ta fatt i sitt liv. 
De som har vana från sina egna länder av tex köpenskap klarar sig ofta bra. Ställer sig på torget med grönsaker eller öppnar en liten butik. Bättre det än bidrag och i stort sett så är det skit detsamma om de gör lite svarta pengar också. Det gynnar landet trots allt. (Moms på alla varor ser till att skatt kommer in ändå)

Brottslighet uppkommer oftast när ett land inte fixar "basen" för de som flyttar hit. Samhället och politikers sega förhållningssätt till problem skapar mer elände än vad de vill höra talas om.
Tar man hit folk så måste man också se till att de får vettig sysselsättning och kan försörja sig, det måste då också kanske kosta en del i inledningen.
I alla länder får man ofta börja i botten och jobba upp sig men då måste man ju också få chansen.Arbetsgivarna kan ju inte sålla bort någon bara för att de har ett namn som inte klingar svenskt!
Om du ska skälla på någon om dessa frågor så föreslår jag att du vänder dig till de olika partierna i riksdagen!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate