tisdag, juni 14, 2011

Mordet i Åkersberga.

Suck, visst var det som jag innerst inne trodde. Uppgörelser mellan olika gangstergäng vilka håller på att langa knark. De skjutna är samtliga andra generationens invandrare och jag kan hålla en spänn på att de som sköt kommer ur samma krets.
Jag skrev häromdagen  om värderingar och dessa killar håller sig med värderingar som borde vara borta ur vårat världfärdssamhälle tycker man . Troligtvis så felas det någonstans hos vissa av dem eller så är de psykopater som lockar med andra som när drömmar om att bli rik och kunna åka omkring i en dyr sportbil osv!

Genvägen till att bli rik brukar ofta när man tar till brottet som väg sluta illa. I det här fallet har en ung man dött och han har säkert föräldrar som sörjer djupt och undrar vad det var som gick snett.

Vissa av dagens politiker förstår tydligen ingenting eftersom de har skapat det här samhället med öppna ögon.
De vill inte ens förstå varför motreaktion kommer i form av tex Sverigedemokraterna. Så har det alltid varit  överallt i världen. Man kan köra dålig politik rätt länge ända tills man når vägs ände men då börjar det hända otrevliga saker både på gatan och som nu i parlamentet.
Det är f-b bekvämt att göra som vänstern , stormskälla och kasta ägg på SD när de håller möte. Det vore bättre om de tänkte till lite över vilken lösning vi ska ha på de problem som vi har i samhället nu och varför vi hamnade här!

Det är att göra det väl enkelt för sig att som vanligt påstå att det är kapitalismen som skapar gangstersamhället. Sådant har de flesta hör nog av. Vänstern borde istället tala om hur man ska göra NU för att få en förändring till stånd!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate