söndag, mars 21, 2021

Turkiet har nu sällat sig till de övriga islamistländerna!

 Kvinnor har alltid under islam behandlats som en andra klassens  medborgare . De ska vara tysta, gifta sig väldigt unga (ofta redan som barn), föda många barn osv!


Nu har Turkiet genom Erdogan spottat på den stora Atatürk vilken moderniserade det gamla Turkiet. Män får nu slå sina kvinnor i hemmet eftersom sharia föreskriver detta.


Huckle-kulten sprider sig än mer! Islamiseringen av landet har pågått åtskilliga år och nu börjar det märkas. 

Detta som händer borde stänga ute Turkiet från EU! Det moderna Europa kan ju inte låta ett islamistiskt land närma sig oss!

Svenska folket liksom Europas folk får sig nu en lektion vad islam är för något. Men visst är det märkligt att så många av Sveriges innevånare fortfarande hyser någon sorts godkännande av denna lära och välkomnar  ännu fler att komma hit och leva på våra skattepengar. 

Driften av våra fängelser är ju i jämförelse med övriga Europa mycket dyrare och många av de som sitter där borde ju inte ens vara i Sverige!

Alldeles för många har under årens lopp gått på myten om den stackars flyktingen när det till stor del bara är människor vilka vill komma hit för att få det ekonomiskt bättre. De är ju inte dummare än att de noga känner till hela vårt bidragssystem!

De som redan är här talar ju med släkt och vänner i de länder de kommer ifrån. Konstigare än så är det ju inte. Ungefär såsom Amerikabreven fungerade förr!

Att svenska skattebetalare  under så många år röstat på de partier vilka med berått mod byggt upp  alla dessa områden runt om i Sverige vilka idag betraktas som orter som ofta styrs av kriminella (utanförsområden) är förvånansvärt!

Naiva och faktiskt vilseförda av politikerna med alla propaganda som strömmat över oss alla i så många år.

När det gällde tredje riket så sa man alltid att tyska folket blev hjärntvättade genom all propaganda, så kan man faktiskt se på Sverige också.

De som tidigt varnade för följderna med för stor invandring blev ju skandaliserade och i många fall miste de både arbete och heder!

Hela hjorden av journalister , politiker och andra förde bara fram hur positivt det var med invandring.

Ofta med larviga påståenden om att vi har fått både kebab och pizza genom invandringen.

Allt annat har närmast varit förbjudet att diskutera. Men som vanligt föds det en motrörelse sakta men säkert. Hur mycket man än skällt, brunmålat och slagit SD:s medlemmar och aktiva så har denna rörelse vuxit.

Ett totalt misslyckande för alla dessa vilka inte ställt upp och diskuterat sakfrågor. Statsministern och gänget omkring honom fortsätter precis på samma sätt som tidigare men ännu grövre nu när man tom. utmålar moderaterna och kristdemokraterna som någon sorts naiva nazistgängare!

Och de har sitt stöd i valmanskåren vilka också kan ställas till ansvar för hur det ser ut i vårt land idag!

Den härskande makten har i alla tider fått sitt stöd bland olika grupper i samhället, vad de än har gjort!

Erdogan har stort stöd liksom ayatollorna i Iran! Och det är ofta de obildade som ger dessa herrar sitt stöd.Samma sak i Afghanistan där talibanrörelsen har ett jättestöd trots att alla vet hur kvinnor kommer att behandlas!

Jag brukar ställa en fråga och den har jag inte fått svar på än! 

Hur påverkas Sverige av alla dessa  islamtroende vilka ges tillstånd att bosätta sig här?

Världshistorien har massor med exempel på hur länder rätt snabbt har förändrats och det räcker med att läsa Turkiets historia för att begripa hur illa det kan gå!

Hur ser Sverige ut om 25 år.50 år? Kvinnornas situation framöver? 





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate