torsdag, mars 04, 2021

Att följa alla uttalanden om Vetlanda är deprimerande!

 Jag försöker hänga med i alla svängar omkring det som hänt i Vetlanda. Men det finns en rad människor med statsministern i spetsen som blundar.

Varför de blundar? Jo, om de skulle hålla med oss som pekar på den invandring som pågått i så många år och följderna av den, då skulle de också få erkänna att de har haft fel i 50 år!

De som begriper något om detta att ta in folk från en massa länder vet också att det uppstår kriminalitet  och en massa andra svårigheter för ett land. Många som kommer hit kommer aldrig in i det svenska samhället med jobb och en ordnad tillvaro. Detta för med sig ökad otrygghet för alla.

Barnen till dessa föräldrar hamnar redan i skolan på kant med samhället. Allt detta har vi sett ända sedan Malmö blev överbefolkat av människor utan arbete!

Men politikerna brydde sig inte!

De 10.000 afghanerna har inte heller varit någon lyckad import.

Knepet att skicka hit en underårig  vilken får stanna är ju välkänt. Denne tar sedan hit hela sin familj och vips är de 7 stycken på samma adress.

Allt kostar och vi vet ju vem som får betala.

Dessa sk "goda" människor vill ta hit ännu fler. Att de skapar ännu mer problem för vårt land ser de inte genom sina färgade glasögon.

Så fort ett hemskt dåd händer så duggar förklaringarna från dem men allt går ut på att det egentligen är synd om dessa förövare.

Sen glöms det bort precis som dådet på Ikea och andra platser. 

Skjutningar med hundratals offer är glömda redan dagen efter!

Detta är faktiskt den rasism som de själva ofta gapar om.

Våldtäkter är också något som har gömts av dessa "goda"!

60 % begås av män med ursprung från andra länder. Nu sträcker sig denna undersökning bara mellan 2010-15.

Det är ju efter 2015 som man märkte den stora ökningen av våldtäkter . Och hur dessa siffror ser ut kan man ju bara ana!

Så dessa som alltid skryter med att vara feminister visar återigen att de är ju inte alls detta. De bryr sig varken om hedersvåld eller våldtäkter!

Bara tystnad i alla år eller lumpna bortförklaringar.

Avskyvärt att människor som ska vara tänkande kan vara så idogt elaka och illvilliga!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate