måndag, mars 29, 2021

Det pågår en kampanj där man vill påstå att en borgerlig regering med stöd av SD .....

 Skulle göra livet surt för alla muslimer i vårt land, förföljelse osv! Om islamtroende skulle hålla sin religion privat utan krav på en massa ändringar i det svenska samhället då skulle det mesta vara lugnt. Att de inte tål någon sorts kritik eller satir får ju stå för deras egen agenda! Lever man i ett demokratiskt samhälle så får man ta skeden i vacker hand och anpassa sig. Många frågar sig i det svenska samhället varför man överhudtaget bosätter sig i ett land som man inte tål?

Nu är islam en religion där skiljeväggarna mellan tro och politik är tunna. När övergår islam i aktivistisk islamism?

Vi ser runt om i Europa , senast i England hur lärare utsätts för hot när de undervisar i yttrandefrihet.

När inte hot räcker så mördar man och bränner.

Finns det mer lättkränkta människor än muslimer? De kommer från länder där det aldrig har rått demokrati därför att demokrati och islam är som eld och vatten.

När vi som under de senaste 100 åren erövrat demokratin från överhet och kyrka så vill vi naturligtvis inte att det kommer hit folk från andra länder och dikterar vad vi ska tycka eller göra!

Det är inte vi som står för varken hedersvåld, barnäktenskap, kusingiften mm. Vi vill inte ha ett sådant samhälle!

Om man tittar lite på de samhällen invandrarna kommer från så ser vi mer än tusen år av förföljelser av kristna, judar och ursprungsbefolkning. Massmord 1915 i Turkiet!  I nutid så har kyrkor bränts ner och det är sannerligen inte bara IS som har utfört sådant.

Jag ska lägga ut en samling bilder från demonstrationer här i Stockholm. De har vädjat om stöd och hjälp till sina släktingar och folk som bor kvar i MÖ! 

Stadens muslimer blev inbjudna men tackade nej. De vill vara isolerade och verkar inte vilja bry sig om vad som händer med kristna och minoriteter i de gamla hemländerna.

"Ordagrant sa muslimerna ": vi har inte med detta att göra"!

Solidaritet med andra finns alltså inte i deras värld. 

Grejen är ju den att IS följde koranen bokstav efter bokstav , är det därför inte muslimer här i vårt land tycker att de inte har med slakten att göra?

Men som sagt var , studera bilderna en för en! Och betänk att väldigt många har förlorat släkt och vänner i sina hemländer allt medan världen i stort bara såg på! Eller sa som muslimerna i Stockholm gjorde, "vi har inte med det här att göra!









 


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate