måndag, mars 15, 2021

Socialism och rasism!


 https://www.gp.se/ledare/hur-antirasismen-blev-v%C3%A4nsterrasism-1.42945789 


Den vänster jag tillhörde på 60-80 talet var mycket noga med att betona att alla människor tillhörde samma mänskliga samhälle och skulle behandlas lika.

Om detta var alla demokrater ense på den tiden. Men idag har den sk vänstern gått vilse och låtit sig påverkas av den amerikanska falska vänsterrasismen.

Vänstern brukar ju alltid framhålla att det "imperialistiska USA" inte har något att lära oss. Numera har man slutit galna tankegångar just från USA till sitt bröst.

Håkan Boströms artikel är en klar och bra genomgång av detta problem vilket tyvärr sprider sig i många länder idag!

Det löjliga är dessa storföretag vilka hakar på denna färd mot något som kan bli mycket farligt i sin förlängning. De gör detta enbart för att tjäna pengar på nya grupper.

Vänsterns agenda har lett till att rättmätig kritik av samhälle och invandring nästan har blivit omöjlig att bedriva. När en forskare kan lägga fram siffror på att 60 % av våldtäkterna tidigare har begåtts av invandrare så tiger ju vänstern. De siffror som skulle kunna visas mellan 2015-20 kommer vara än värre !

Den vänster jag kommer från höll sig till vetenskap och bevisad sanning och om man blev överbevisad så fick man acceptera detta. 

Detta är också en av orsakerna till att jag lämnade vänstern ju mer den urartade med lögnen som vapen!Den vänster vi ser idag har med stormsteg närmat sig nationalsocialistiska tankegångar. Antisemitism och rasism går hand i hand idag och därför känner vänstern samförstånd med islamister av olika chatteringar.

Ljug en gång och en gång till så börjar folk tro att det är sanning. När lögnen om tex Israel har upprepats 100 gånger så är den sanning. Ett exempel är att Israel inte hjälper Gaza med vaccin mot corona! Sanningen är ju den att de sköter detta själv liksom Palestinska myndigheten.De har köpt vaccin från Ryssland.

Däeremot får palestinska arbetare som pendlar över gränsen till Israel vaccin.

Som bekant är ju Israel det mest framgångsrika landet vad gäller att vaccinera sitt folk!

Antirasisterna liksom de som vill bojkotta Israel och dess varor är ju bara samma gamla kommunister med maskeradkläder !


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate