lördag, mars 20, 2021

Skrock, vidskepelse och annat fanstyg!

 

Idag var det dags igen för den digra hopen av demonstranter att gå ut i tre städer och berätta att de är emot det mesta.

Ungefär som vissa ayatollor som påstår att man blir tex homosexuell av att vaccinera sig.

Vidskepelsen från medeltiden har återkommit. Alla dessa experter dessutom som "vet" allt om virus och påstår att covid är ett vanligt influensavirus.

Jag har under min levnad varit sjuk i både den sk Hongkong och en annan världsvirus. Inte fick jag eller någon annan jag känner svårigheter med andningen eller fel på lungorna.Mycket få behövde läggas in på IVA varken på 50 eller 60-talets flunsor.

Visst fick vi hög feber och ont i kroppen men på en vecka var det över!

Dagens människor uppför sig som mindre vetande idag. Tvi,tvi , där sprang en svart katt över vägen. Aj aj gå inte under stegen.Fy tusan , lägg inte nyckelknippan på bordet osv!

Samma typ av obildning och skrock finns idag inom vänstern med sitt tjat om rasen. 

Islam har också massor med sådant tjafs i sin religion. Hundar är i deras ögon avskyvärda och dessa ska man inte ha i sina hem. Homosexuella ska dödas därför att de är "ogudaktiga"!

Kvinnor får ej cykla! Huckle ska dölja håret så att inte männen drabbas av kåtslag! OSV!

Världen går för närvarande bakåt i många avseenden. Ju fler som kommer från länder med mycken vidskepelse ju mer sprids galenskapen i våra samhällen.

Sakta men säker kan ett land totalt omvandlas .Turkiet är i historiskt sken en ung stat, erövrad från Grekland och Konstantinopel.Ett kristet land undet lång tid men så väller turkbefolkning in med sin muslimska tro.Kyrkorna blir moskeer och den gamla befolkningen mördas eller körs ut.

Idag är Turkiet ett islamistisk land. Erdogan ändrar nu också lagen om att inte få slå kvinnor i hemmen.Nu ska sharia få vara lagen och den tillåter mannen att slå kvinnan.

Vidskepelsen att mannen är bättre än kvinnan är A och O inom islam!

Många är de experter som i dagarna har uttalat sig om islam och försöker få det till att den inte skiljer sig så mycket från dagens kristendom. Har de överhuvudtaget läst koranen?

Följer de med vad som händer i de flesta iänder med islam? Straffen som utmäts med hängningar och även steningar av kvinnor.

Ser ni inte på nyhterna hur islam breder ut sig i afrika och det är sannerligen inte med fredliga medel!

Hur många har inte mördats i islams namn bara de senaste åren?

Den goda islam som i alla skolböcker kallar judar för grisar m.m. Antisemitismen i Sverige ökar och ökar tack vare alla som kommer hit med islam som religion.


Jag är så trött på alla bortförklaringar om tex judehatet i Malmö. Jag bodde ju där som bekant i 26 år och kände massor med människor med religionen islam. Samtliga var antisemiter, det gick inte att varken samarbeta eller släppa in dem i våra demonstrationer . Däremot har de kunnat gå i vänsterns demon och vråla ut att man ska döda judarna!

Vidskepelse är och förblir ett otyg som jag inte vill understödja!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate