torsdag, maj 31, 2018

Jag vet inget!


Uppdrag granskning försökte granska metoo och följderna av denna rörelse. Svårt! Inte blev jag klokare heller av vad de la fram. Man kan tycka att allt är en riktig sörja .
Vem talar sanning. SVD-Expressen eller Aftonbladet?
Packade människor vilka har varit med om något de har minsta möjliga minnen i behåll efter alla år?
Jag som druckit mycket alkohol i mitt liv vet ju av egen erfarenhet hur ens hjärna förvrider olika saker,dröm blandas med verklighet och till slut vet man inte vad som är sant eller falskt.
Nåja , en sak vet i alla fall jag och det är att jag inte kan uttala mig om varken det ena eller det andra i dessa skuldfrågor mellan två kändisar och vad de har gjort och inte gjort den där kvällen när de var aspackade och tillbringade natten tillsammans.

I går så sändes en unik "duell" i Aktuellt mellan Lövet o Åkesson. TV styrde hårt vad de skulle tala om. OCH det märktes tyvärr.
Åkesson skulle ha kunnat gå fram mycket tuffare mot statsministern men kunde nog tyvärr inte göra detta pga av upplägget. (Skulle tro att Lövet nog hade ställt villkor för att delta?)
Om statsministern hade grillats med alla de nya skjutningar vilka inträffat de senaste dagarna och den kriminalitet som vuxit fast i vårt samhälle så hade han fått det ännu svårare.
Nu framstod han som en mycket svag debattör som inte matchar Åkesson på någon punkt. I en totalt fri debatt så skulle statsministern inte klara sig en minut ens med hedern i behåll.
Göran Persson skulle ha varit en mycket svårare motståndare för både Åkesson och alla andra.
Han kunde vara så f-b giftig så att han tog andan ur motståndaren.
Dagens socialdemokrati med sina polare mp+v är ju så svag men den opposition vi har haft(vilse i pannkakan) är ju lika svag. De dog ihop med DÖ!

Jag som minns debatterna på femtiotalet med stor respekt  kan ju bara tycka att allt är så slätstruket idag. De som sitter nu och dess företrädare några år bakåt har konsekvent undvikit de svåra frågorna.Det är ju bara SD och Åkesson som har varit raka i sin politik. Man må tycka vad man vill om delar av deras politik men man är ju en hycklare om man inte inser att detta parti är konsekventa i sin politik och riktar strålkastarna på de egentliga problemen i vårt "snälla" samhälle.
2+2 blir ju fortfarande 4!
Detta att föra en politik där man medvetet bygger upp parallella   samhällen med en ny underklass framstår ju nästan som imbecilla handlingar. Varningsklockorna   borde ju hade gått igång redan på 70-talet när man fick sitt första stora område med nästan bara invandrare.(Rosengård i Malmö) 80 % gick på soss.
Malmös finanser gick mot konkurs och staten har allt sedan dess fått pumpa in miljarder i staden för att hålla den flytande.

  En ytterst osund och felaktig politik vilken nu praktiseras över hela landet.
Samma typ av samhällen utanför det svenska har byggts upp runt om i landet. Det är då som kriminaliteten också växer fast i vårt samhälle på alla nivåer.
Detta skulle vår statsminister fått svara på igår.Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate