onsdag, maj 16, 2018

Kors i taket!

Kors i taket, Aktuellt ikväll handlade om brott och elände i förorten och sändes delvis från Husby där brottsoffer även fick komma till tals.

 Programmet avslutades med en debatt mellan Ygeman och Åkesson något som för ett antal år sedan var en omöjlighet.

Jag har ju sedan så många år tagit upp från i synnerhet Malmö hur ett samhälle kan kantra i kriminalitet av olika slag och grunderna för detta.Skolan i Rosengård som till slut fick stänga osv . Trångboddheten och isoleringen från det svenska samhället. Det sk utanförsskapet sker ju inte på en dag, utan byggs upp under många år.Parabolsamhället där man tittar på allt från de länder man säger sig ha flytt från.Man litar mer på diktaturens nyheter än de svenska och VET nästan ingenting om det svenska samhället.Hur deras barn blir kan vi ju se sedan många år i dessa områden.

De kloka flyttar från tex Rosengård om de vill att deras barn ska få ordning på sina liv.Särskilt sossarna har vänt bort sitt ansikte från dessa som bor i förorterna, inbillat sig själv och andra att allting löser sig bara vi är tysta ! De har dessutom försökt tysta andra människor vilka har både sett och begripit att allt kommer att gå fel, ofta med smutsiga metoder. Brunstämpling inte att förglömma.

Andra människor som borde veta bättre tror att man bara för att man kritiserar den förda politiken skulle "ogilla" utlänningar. Ja. så sa en gammal vänstermänniska till mig efter att ha läst min kritik av den förda politiken. De gömmer sig i sina villor och sommarstugor på landet och vägrar att ens ta till sig vad de som bor i förorterna berättar! Som Åkesson sa, det här är ju inget nytt utan har pågått i så många år. Han hade varit med i 23 år och jag kan för min del säga att jag såg i Rosengård redan 1979 vad för samhälle som byggdes upp där. Ett samhälle som dessvärre idag återfinns över hela landet. 

Det vänder nu, försökte Ygeman att säga.Jojo, detta har jag hört förut. Att skjutningarna har avtagit beror nog till stor del på att de har skjutit ihjäl så många att det inte finns lika många kapabla mördare kvar.Samt att polisen har burat in en hel del elaka typer. Hela samhället måste förändras om det ska bli någon ändring.

 De som bor i förorten ska helt enkelt lära sig tala svenska, utbilda sig,kämpa och bli SVENSKAR! Sen är det inget fel att få vara stolt över sitt ursprung.Sluta att vara OFFER!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate