onsdag, maj 23, 2018

Det är inte svårare än man gör det Alf Svensson!

http://www.dagen.se/kronikor/alf-svensson-bekampa-unken-nationalism-1.1147287
"Det är broderskaps- och systerskapsviljan, det är begreppet solidaritet som trängs undan. De kristna och de demokratiska idealen! Politik är att vilja, sa Olof Palme. Det är nuvarande politiska viljeinriktning vi känner oss ängsliga över. Åt vilket håll vill vi?"

Frågan är viktig att diskutera men i tidningen Dagen framträder allt oftare olika kristna vilka inte vill ens försöka förstå vad som hänt i svensk politik. De pläderar nästan alla för att öppna gränserna igen, dock inte Alf Svensson!
I vårt land har allt för många använt ordet "flykting" för att beskriva samtliga som har kommit hit dvs över en miljon människor inom en tioårsperiod.
Detta är ju helt fel om man inte förstås väljer detta ordval även för de som kommer från fattiga länder och vill skapa sig ett bättre liv här.
FN förutspår att nästa våg av unga män kommer att komma från främst Nigeria och det ser vi redan prov på. Några krigsflyktingar är de sannerligen ej.
När man ser båtarna från Libyen så är det nästan uteslutande svarta män och ett fåtal kvinnor från Afrika.
Vi som vill återgå till en restriktiv invandring pläderar för att vi ska ta emot sk kvotflyktingar som väljs ut i olika läger och hur vore det att prioritera kvinnor och barn som har förlorat make och fader till barnen?
Så som det har sett ut i flera år nu så är det övervägande unga män som kommit hit och det är sannerligen inte den bästa humanitära hjälpen vi kan bidra med.
Alf Svensson har dock rätt i att den politik alla i stort sätt vill ha idag kan bli alldeles för hård. Kom ihåg hur det gick till på 30-talet då man nekade ett litet antal judiska läkare att komma hit från Tyskland, så vill vi inte ha det fler gånger.
Det här landet är ju så underligt med partier som ena åren ropar nazister åt andra för att därefter ta över detta synsätt själv som om inget konstigt har skett!
Inte underligt att många tappar all tilltro till olika partier. Särskilt sossarna tappar ju folk hela tiden.
Detta parti måste sätta sig ner och våga gå igenom politiken , låt oss säga 40 år bakåt när det gäller immigration.Så mycket misstag  har gjorts vilket skapat ett delat samhälle med så mycket svåra problem.
Enkel matematik 2+2=4 !
Inget land kan i längden ta emot alla som vill knacka på porten för då kommer landet att gå i bankrutt med svåra plågor där kriminella tar makten över stora sektorer av samhället.
Vi har redan sett prov på detta inom vård och omsorg! Assistensfirmor har skojat upp staten på 100-tals miljoner redan.

Kristna låter sitt hjärta styra men i slutänden skulle de få skåda satan rakt in i ögon!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate