tisdag, maj 29, 2018

Oj oj det brinner!

Torrt som fnöske ute nu på de flesta platser. Brandförvaret har fullt upp nu och i Stockholmsområdet är det ca 20 utryckningar om dagen.
Men det som gör mig förbannad är just vad de säger från brandförsvaret: "Folk bryr sig inte vad vi än säger utan grillar utomhus och i skogarna."

Det här är ju ett problem på många sätt och vis i vårt samhälle idag. Man bryr sig inte!
Eller på ren svenska , man skiter i det och vad som händer. Bara JAG får göra som JAG vill!
Unga killar klottrar överallt, allt ska förstöras. Förfulas!
Skolor bränns ner och man skiter i de barn i olika åldrar som drabbas.
Värre är med alla dödsskjutningar där familjer förlorar sina söner. Men de som skjuter ,de bryr sig inte bara de får tillfredsställa sina perversa lustar att döda. De hämnas för små skitsaker idag.
Ett förfluget ord så är du död.En skuld som hade kunnat fixas, pang du är död!
Allmän nedskräpning överallt har ju tilltagit under åren.Samma kultur som i länderna runt Medelhavet.
Skolorna klagar över den hänsynslöshet vissa elever uppvisar med störningar under lektionerna, lärarna får inte göra så värst mycket idag utan att arga fäder hör av med skäll. Och hot!
Hot och nerkletning på internet har ju blivit vardagsmat , så fort någons åsikter inte passar!
På femtio år har mycket hunnit hända och det är i stort sett politiken och en massa beslut som har fört oss hit.
Vem minns inte när unga politiker lurade Sveriges elever att man skulle etablera "elevmakt" och ta all makt från de konstiga lärarna vilka ville undervisa och ha elever som lyssnade istället för att bjäbba!
Vänstern har en stor skuld i hur det ser ut idag. Staten bestämmer och föräldrarna skiter i att uppfostra sina barn. Hur många har inte den uppfattningen att det är skolan som ska uppfostra deras barn?
De har totalt missuppfattat detta och "orkar" inte säga nej till  sina telningar.
När jag bodde i Rosengård så la man märke till att alldeles för många utländska föräldrar lät sina barn vara ute hur länge som helst på kvällarna!
Än idag måste jag ställa frågan till dessa föräldrar i förorterna där det sker så mycket kriminellt, var är ni? (Det rör sig ju mest om killar)
Idag är det "inne" att skylla allt som sker på andra,det är inte vårt fel-det är samhällets fel.I värsta fall får man höra både från intellektuella  och familjer att det är polisens fel!!
Eller så fåniga förslag om att det ska öppnas fler ungdomsgårdar precis som om det skulle hjälpa. Bränner man ner skolor så bränner man ju ner fritidsgårdar också!
Straffrabatter för unga är ju så enormt dåligt. Och att släppa loss en som begått svåra brott efter ett kort förhör är ju rena vansinnet.
Jag känner mig uppgiven när jag varje morgon går igenom Sveriges olika tidningar. Nästa steg i eländet är väl fler terrorbrott och skolskjutningar.
Sverige är ju snart en kopia av USA i allting!
Ska dessutom 400.000 människor från andra länder komma hit framöver så minskar landets resurser ytterligare att fixa till det som kockarna blandat ihop de senaste 20 år.
Getton blir kvar, precis som i USA. Knarket ökar i omfattning,precis som i USA. Rasismen ökar, precis som i USA! Fattigdomen ökar ,precis som i USA.Kriminaliteten får vi inte bukt med,precis som i USA!
Osv,osv! 
Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate