onsdag, maj 02, 2018

Nu ska Magdalena och Lövet ta sista resten av bostadsbidraget.

Valfläsket steks nu inför valet i höst. Hade de rödgröna menat allvar med sina löften till oss pensionärer så hade de redan när de gjorde sin första budget fixat våra låga pensioner.
Att komma nu när det återstår så lite kvar av perioden luktar ju skämt valfläsk.
Vad de aldrig berättar är att de med bostadsbidrag, vilket alla med låg pension har OM de har sökt detta, blir av med bidraget om pensionen höjs.
I värsta fall kan slutsumman bli 0 i vinst!
I andra länder sänker man skatten istället eller tom befriar från skatten.
Jag betalar 30.000 kronor i inkomstskatt på min löjligt låga pension, om jag skulle få slopad skatt så skulle detta bli bättre än Lövets tomma löften. Men det skulle kosta statskassan rätt så mycket och då skulle det inte finnas några miljarder kvar åt de 9000 unga männen från Iran-Afghanistan!
I Sverige har man valt att lägga pengarna på icke svenska medborgare sedan många år. Och det är ju inte små belopp varje år utan de överstiger till och med hela försvarets kostnader.
Det finns nu ca 90.000 människor från Somalia och de flesta är utan jobb pga av dels språket och dels på att allt för många inte ens kan läsa eller skriva. Räkna ut kostnaden för dessa år ut och år in. Ett totalt misslyckat  försök till att hjälpa människor.Alla dessa som sitter och hukar i förorterna kostar oss massor med pengar och deras liv blir ju fullkomligt söndertrasade över att inte kunna försörja sig. Ofta är det deras barn som blir gangsters och orsakar vårt samhälle ytterligare stora kostnader.
Till vilken nytta bedrivs denna undermåliga politik?
Hur många vistas inte "svart" i vårt samhälle just nu? 40.000 eller 50.000?
Oförmågan från regeringen borde få ännu fler att inse att sossarna +mp har gjort sitt. Men vi vet ju också att allt för många äldre inte kan slita sig loss från "PARTIET" utan att börja svamla om Erlander och allt gott som de gjort!
Att det var sossarna som rev ner järnvägarna istället för att bygga ut dessa glömmer man ! Att det var sossarna som skapade ett pensionssystem som inte höll,det glömmer man!
Att det var sossarna som ombildade skolorna så att de blev undermåliga, det glömmer man!
Att det var sossarna som avskaffade försvaret,det glömmer man!
Att det är sossarna som berikat olika diktaturer i världen med våra skattemedel, det glömmer man !
Så där kan man hålla på med att räkna upp beslut efter beslut vilket socialdemokratin är skyldig till men det hjälper inte när den närmast religiösa tron ansätter folk inför valet!

Det finns en form av stalinism inom (S) där partiet betyder ALLT! Man finner alltid något försvar för olika galenskaper. Ungefär som när kommunisterna blundar för både muren och gulag.

Öron och ögon sluts! Det går inte längre att ens talas vid på ett sansat sätt.
Det är då beslut som att erkänna en statsbildning som egentligen inte finns, den sk Palestinska.
Man avskaffar många års fina förbindelser med områdets enda demokrati, Israel, för att trumfa igenom vänsterns våta dröm !
Bara detta borde öppna upp ögonen för kärnväljarna inom (S)!Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate