tisdag, maj 22, 2018

Landet brunsås!

Det går utför i allt snabbare takt nu! Inte ens satiren får vara ifred och nu släpas människor inför domstol och polis för några bilder!
Det gäller ju naturligtvis islam.
Varför i fridens namn har denna religion och politik fått särställning i Sverige? Vi har ju ända sedan 60-talet kunnat både driva med och rent av håna den kristna kyrkan eftersom vi har yttrande o tryckfrihetslagar!
Varför ska islam och islamister få en särställning vilken inte har stöd i svenska lagar?
Denna för mig föraktfulla vänster vilka agerar hela tiden för att strypa yttrandefriheten, de är så falska dessutom. När islamisterna slog till mot en satirtidning i Frankrike då ojade sig vänstern! Men i Sverige får man inte ens publicera några rätt oskyldiga bilder ur det sanna livet i de länder som lever under islam. (Stening och annat otrevligt).
Tage Danielsson var en mästare med sin satir men han hade väl suttit löst till nu! Tiderna förändras och det är verkligen inte till det bättre.
Svenska kyrkan på många ställen hakar på denna dystra trend och den vänster som frodas under ärkebiskopens hägn mästrar folk på ett sätt vilket en kyrka inte borde göra. En politiserad kyrka vill vi inte ha och många har gått ur tack vare denna nya inriktning.
Under socialismen finns ingen plats för satir men både i Tyskland och andra länder med detta system när de hade makten så fanns det ute bland folket både humor och satir i alla historier vilka berättades.
Farligt om du blev angiven och många straffades med fängelse och straffläger.
Är det så det håller på att bli i Sverige nu när Jan Sjunnesson ska åtalas?
https://sjunne.com/



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate