måndag, maj 28, 2018

Har dagens vänster totalt missuppfattat allting?

När man i alla år har följt den "moderna" vänstern från att själv ha tillhört vänstern i många år så häpnar jag över hur denna dagens vänster har tappat allt förnuft.
De har i så många frågor lagt sig i samma fålla som nationalsocialisterna, de stör andras demokratiska möten på samma sätt som nazis alltid gjorde på 30-talets möten i Tyskland.
De utmålar Israel som en rövarstat utan tanke på att Israel är den enda demokratiska staten i området. Till Israel  flyr homosexuella araber och får en fristad där till skillnad mot det dödshot de alltid lever under i sina hemländer.(Diktaturer)
Vänstern i Malmö har alltid tillåtit antisemiter att gå med i sina tåg ,(Hamas) vad är man annat än antisemit själv då?
Nu ser jag hur vänstern angriper en av de mycket få hjältar Sverige har idag ,nämligen :
Jesper Söder kämpade sida vid sida med kurderna MOT IS!
När han nu håller föredrag om sin tid och sitt synsätt på islamisterna så bråkar direkt vänsterfolket. Han har nämligen bla. hållit sitt föredrag inför aktiva SD:are och si det får man inte i denna förvirrade vänsterns ögon.
De tar sig rätten att välja ut vem och vilka man talar inför. De tar sig rätten att dissa än det ena och än det andra. Tror de att de är Gud Fader på jorden?
Men det var ju så här både kommunister och kusinen nationalsocialisterna höll på under den tid de hade makt!
Skillnaden mot då var att de hade makten att sätta människor i fångläger,utrotningsläger osv! Idag använder vänstern internet och smutskastningen som vapen. De har inget annat vapen idag och ve oss om islamister eller röd-bruna socialister skulle få denna makt!
Vänstern bara gapar men Jesper Söder åkte ner och försvarade demokratin, inte fasen åkte någon från den gapande vänstern ner och stod sida vid sida med tex YPG!
Åker vänstern ner så är det för att hjälpa islamisterna inom Hamas.(Ship to Gaza)

Vänsterpartiet får nu ca 8 % av rösterna i olika undersökningar. Sorgligt att så många kan tänka sig att stödja detta parti med så mycken unkenhet inom sig.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate