söndag, januari 28, 2024

Värsta hatet mot Israel får man i den antisemitiska blaskan Proletären!






 Ja, så här ser det ut lite här och där i landet. Men som jag skriver i rubriken, Proletären påminner starkt om de tyska nazisternas tidningar . En hets utan slut. Igår på minnesdagen över alla offer under ww2 i olika KZ-läger så gick antisemiterna överallt i landet i taktfasta led och ropade ut sitt hat mot judar och Israel. Inte ens under minneshögtiden i stora synagogan i Stockholm kunde de låta bli att stå utanför och hetsa.

På Norrmalmstorg hölls ett stort möte mot antisemitismen med talare från alla partier men tvärs över gatan stod nazisterna och vrålade.

Samma slagord som kommunister och islamister! Har de ens förstått att det var nazihamas som startade kriget mot Israel?

De talar bara om det stackars lidande folket i Gaza, men utan nazihamas så hade det inte varit såsom det är. Men nu ser man stora mängder innevånare i Gaza som är emot nazihamas. De tom. kräver att gisslan ska släppas och att det kan bli fred. 

Alla de här vilka går stan runt med sin blindhet inför verkligheten inser nog inte att nazihamas är på väg att krossas, de är  så korkade så de trodde att nazihamas skulle kunna utsätta Israel för en massaker och vinna .

Att investera i tunnlar,raketer,vapen och hjärntvätt är bara en enfaldig väg att gå vilken drabbat Gazas innevånare hårt.

Exakt samma behandling som den tyska nazismen fick utstå. Krossas! OCH då kommer den civila befolkningen i kläm!

Ansvaret vilar tungt på den part som startat kriget.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate