lördag, januari 27, 2024

Möte mot antisemtismen!

 Norrmalmstorg blev knökfullt idag på mötet mot antisemitismen. Samtliga partier var representerade med talare. 

Jag måste säga att jag skärpte öronen när Julia Kronlid skulle tala. SD har ju sedan många år hållits utanför alla arr. när andra partier har närvarat.

Så idag så hade man gått  från detta diskriminerande. Bara för några dagar sedan såg jag inlägg från sossar där de verkligen brunmålade alla inom SD. De var mot judarna, de var för Putin, de stödjer ej Israel osv. DET är så dumt med alla dessa lögner.

Alla dessa individer som hyser ett så fruktansvärt hat mot SD så att de inte drar sig för att ljuga med lögner som går att kontrollera. Det verkar inte helt friskt!

När Julia Kronlid gick av podiet så fick hon stora varma applåder.  Alla talare var bra idag och mötet leddes av Mr Hotspot ,  Marco Strömberg vilken skötte mötet mycket bra!





MEN , mötet stördes av NMR (Svenska nazister) vilka stod på andra sidan gatan med en banderoll där det stod något om "kamp mot sionismen"! Samma som kommunister och islamister använder.  Ja, likheten är stor, större än vad de flesta tror.  Att NMR skulle vara ett högerparti är ju något som bara är ett påhitt sedan många år av den vänster som i så många frågor tycker samma sak som NMR. Nationalsocialisterna har alltid varit ett parti på vänsterkanten som vill att staten sköter allt i landet. 

Men det är trist att inte svensk polis ingriper och stoppar detta störande av andras möten. Hade något liknande hänt i Tyskland så ingriper polisen hårt .Att hänvisa till yttrandefriheten är ju bara så simpelt.

Där står männen utan hjärna och vrålar dumheter!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate