söndag, januari 14, 2024

I Finland härskar den mentala kylan bland allt för många!

 Såg skyltar på stolpar där nazihamas-aktivister påstår att Israel dödar 100 barn varje dag. Och så har vi ett artistupprop där väldigt många av Finlands artister kräver att Israel ska uteslutas ur årets melodifestival.

Tänk att så många i världen inte har fattat att det var nazihamas med sin pogrom som också startade kriget. Ett krig där de i tal och skrift säger att de ska mörda alla judar och krossa Israel. SAMT införa sharia med alla dessa lagar i hela området. Alla kvinnor ska täcka sig, alla homosexuella ska dödas osv i samma anda som IS förde sitt skräckvälde. De som inte tror på islam ska bli slavar i bästa fall annars är det vanligt att döda de sk otrogna.

Hur människor i våra demokratiska och öppna samhällen inte förstår vad som händer tex  homosexuella i islamistländerna är skrämmande, om nazihamas får råda så dödas de! Allt stöd till denna sekt är fel.

Israel är och har varit en nagel i ögonen på islamisterna med sitt fria samhälle där stora pridetåg i Tel-aviv har hållits i många år.  Det står människor fritt i Israel att tro på vilken religion som helst.

Hatet från islamisterna är så djupt så de offrar sitt eget folk i ett krig som de inte kommer att vinna denna gång heller.

OCH det är detta som får wokevänstern världen över att rasa och förbanna Israel, de har slängt all anständighet över bord och är öppet antisemitiska numera.

Wokevänstern har slutat att ropa "inga nazister på våra gator" därför att nu är det de som ÄR de antisemitiska nazisterna ihop med nazihamas horder av araber.

Många är vi nu som förstår varför de befinner sig i våra länder! 


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate