onsdag, januari 10, 2024

Plikt!

 Sju av tio kvinnor klarar inte kraven för värnplikt – på grund av fysisk eller psykisk ohälsa – utifrån svaren i mönstringsunderlaget. För män är siffran drygt fem av tio. Nu ska Plikt- och prövningsverket undersöka om det stämmer. ”Det är väldigt höga siffror”, säger generaldirektör Christina Malm.

53 procent i gruppen med föräldrar födda utanför Norden svarar att de inte kan tänka sig att göra värnplikt, jämfört med 38 procent för totalen. 

Vi har ett förändrat Sverige vare sig vi vill eller ej. Ett Sverige med många innevånare vilka inte tycker om Sverige eller svenskarna.  De ser Sverige som ett ställe där man får pengar på ett eller annat sätt. Rättigheter känner man till men skyldigheter är det si och så med.

Klanerna dominerar på många orter och de styr det mesta inom sin grupp. Sköter knarkhandeln, affärer, krogar etc. Den som försöker bryta sig ur straffas hårt.

Idag dömdes många kriminella i Södertälje igen, mord på en oskyldig man.

Det som förvånar mig är att praxis vid långa domar har varit att man berättar vem som dömdes och till vad. Dagens domar är tomma på namn. Tidningarna har hittills inte publicerat något. Men det brukar inte gå många dagar så kommer både namn och bild. Så varför försöka gå från praxis?

Morden de senaste åren har drabbat till 99% killar med rötterna i annat land, MÖ och norra Afrika.Skyttarna har samma bakgrund. 

I många år ville inte sossarna diskutera denna fråga, de kallade en sådan diskussion att man fiskade i grumliga vatten. Nu har de tvärvänt och säger att invandringen har skapat problem i samhället.

Tyvärr kommer detta alldeles för sent, nu har vi ett samhälle som är förändrat .

Andelen kriminella  växer tyvärr samt exporteras till andra länder. "Svensk mördad i Irak" lyder en av rubrikerna. "Eller svenska kriminella på solkusten begick mord!"

Det är många sektorer i samhället som är drabbade, inte minst skolorna. Lärarna har sett detta under en rad år men är maktlösa. Det finns skolor där eleverna inte ens kan svenska.

Alla dessa politiker som inte såg det komma, de har inga lösningar.  Nej, så går det när det blir för många från länder utan vett o sans.

Vi har ju sedan några månader fått se hur just de med islam har gått ut på gatorna och visat upp sin antisemitism. Hat och rop på massmord har vi nog aldrig tidigare hört på våra gator.

Olagligt. Men varken polis eller något annat kan få stopp tydligen på sådant .

De är för många! 

Det är som en infektion som sprider sig, vänstern  är smittbärare också!

Är det verkligen ett sånt samhälle vi vill ha? Hur tänkte alla dessa som med öppen famn bjöd in dem till Sverige?

Ett parti som socialdemokraterna får med sig sina tillskyndare för att föra en politik som är upplagd av mp+v?

Det är ju detta som har hänt, ett veligt makthungrigt sosseparti går med på vilka dumheter som helst !


PS Fick från Telgenytt dessa uppgifter: "En 17-årig pojke, medborgare i Afghanistan, skriven i Stockholm och dömd för en rad brott, greps under onsdagskvällen och häktades under fredagen misstänkt för mord.

Den gripne, en 17-årig pojke född 2004, är skriven i Hägersten i södra Stockholm. Han är sedan tidigare känd av polisen. Han har tidigare dömts för bland annat narkotikabrott och flera fall av misshandel. Ett av misshandelsfallen rörde en kvinnlig familjemedlem, där grunden för misshandeln var att ”upprätthålla familjens heder”. Nu misstänks han för att kallblodigt ha mördat en Södertäljebo i Ronna den 1 oktober.

Enligt Åklagarmyndigheten har pojken begärts häktad på sannolika skäl misstänkt för mord och greps på kvällen onsdag den 5 oktober."

TV 4 skriver: "Skytten Tawhid Sozan, som var 17 år gammal när han utförde mordet, döms nu till nio år och sex månaders fängelse för mord, försök till mord och framkallande av fara för annan."

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate