tisdag, januari 23, 2024

Billström intervjuas i P1 lördagsintervjun!


 Idag skickade #Hamas -ledaren Khaled Mashal ett tydligt budskap till Biden-administrationen och världen, där han sade: "Hamas förkastar idén om tvåstatslösningar." Han förklarade vidare, "Efter den 7 oktober kommer den palestinska staten att sträcka sig från floden till havet." Detta tyder på en etnisk rensning av judar, kristna, muslimer och druser från #Israel , vilket indikerar ett folkmord planerat av Hamas och fördrivningen av en hel nation. Jag tror att mänskligheten som helhet kommer att fördöma ett sådant uttalande, att den palestinska myndigheten kommer att förkasta det, och att FN tillsammans med människorättsaktivister kommer att protestera mot detta antisemitiska tillvägagångssätt. Men kommer de?

Under de senaste 50 åren har den sk tvåstatslösningen misslyckats. Billströms fantasier borde väcka mer uppmärksamhet!

PLO bluffade under dessa år , talade lent med FN osv men inåt kvarstod viljan att totalt krossa Israel och döda alla judar.

Under hela den här tiden så roffade Arafat åt sig pengar fr bla Sverige. Hans dotter ärvde miljarder och lever i lyx numera. På samma sätt har övriga ledare vare sig de kallar sig HAMAS eller Palestinska myndigheten berikat sig. 

De är kriminella skurkar hela detta gäng. Palestinamaffia!

Die dumme Schweden valsar omkring på gatorna och skriker ikapp med mordiska araber  , död åt Israel osv.

Varför de inte bor i länder med arabiska som språk beror ju på att inget arabiskt land vill ha dem. 


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate