torsdag, januari 11, 2024

Återigen ett undermåligt reportage i Svt!

 https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/8-ariga-khadija-dog-i-raketattack-i-gaza-slaktingarna-vadjar-om-att-fa-hem-familjen 

Man tycker sig ha sett exakt samma reportage tidigare! 

Men inga ordentliga frågor ställs till de medverkande tex varför man inte lytt UD:s regelsystem att INTE åka till Gaza överhuvudtaget!  Varför befinner man sig som svenska medborgare i Gaza vilket är styrt med järnhand av nazihamas sedan 2006? I 12 år har släkten bott där! 

Det slängs ut att släktingar omkom vid en raketattack? Vilken attack? Var det en av jihads raketer avsedd för Israel som small redan i Gaza? Det är ju välkänt att just jihads raketer ofta exploderar direkt efter start? Skriver man så här från Svt för att man ska få läsaren-tittaren att gissa på att det var Israel som avfyrade raketen?

OCH som vanligt får folk hoppa på UD med beskyllningar! Svt ställer upp sedan krigets början med dessa underliga inslag.

Jag har i stort sett slutat att se på Svt:s nyheter då de under hela detta krig varit ensidiga och mer än ofta fört ut nazihamas siffror och uppfattningar.Jag är genom skatten tvungen att betala för dessa ofta usla rapporter.

Tyvärr är inte tydligen tv4 ett dugg bättre. Alla stora aktörer har redan från början utsett Israel till skurken MEN GLÖM INTE ATT DET VAR NAZIHAMAS SOM BÖRJADE KRIGET MED SIN MASSAKER!

Detta är nazihamas åsikt om massakern. Varje människa vilken ställer upp för denna terrororganisation gör sig medskyldig till denna rent nazistiska ideologi och handlingar!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate