tisdag, januari 30, 2024

Att vandra genom instutionerna!

 Jag minns så väl hur kommunister av olika slag kunde "placera" sitt folk tex inom radio och tv. R-arna hade sin Staffan Beckman och vi inom Skp hade hans fd , Vanja Beckman. Radio och tv var ju och ÄR viktiga arbetsplatser där man kunde fila på sin vänsteruppfattning för att kunna sända ut den till allmänheten.


Rapport har alltid varit en viktig "propaganda-apparat" ,det som sas där var ju den absoluta sanningen för så många.

Så är det ju idag också när massmedia torgför nazihamas uppfattningar och uppgifter med tex antalet döda i Gaza.

ATT inte massmedia värjer sig mot nazihamas är samma grej som på 60-70-talet, de som har jobben där idag är motståndare till Israel och judarna.

Det värsta är att 50 års förhållningssätt i massmedia också sätter sina spår bland den sk vanliga människan. "Det sa man ju på TV!"

Inte fan var det möjligt under ww2 att smutskasta de allierade för deras bomber över nazityskland! Man bombade ju ett land där nazismen satt som sirap i både ledning och folk!

ATT nazihamas angrep Israel med sin massaker har inte hjälpt bland stora delar av vår befolkning, de är emot att Israel försvarar sig.  De är emot att nazisterna i Gaza dödas! 

OM inte Israel utför detta krig mot dessa islamnazister nu så kommer de enligt eget löfte att starta många pogromer i framtiden.

Ett faktum är att alla de som tex kräver fred nu eller på andra sätt stödjer nazihamas genom artistupprop är och blir medskyldiga till framtida pogromer av judar.

Vänstern under åren gick med i tågen mot hur judar mördades under ww2 men att minnas döda judar är ju lättare än att försvara levande judar idag. Det kräver moralisk mod och det har inte vänstern!

De har i många fall (undantag finns) ställt sig helt och hållet på mördarnas sida!

Därför var lördagens möte på Norrmalmstorg mot antisemitismen oerhört glädjande när människor från V till SD kunde hålla tal.


En sak är säker, alla de som i praktiken har ställt sig på islamisternas sida är okunniga människor. Inte ens IS alla förfärliga avrättningar har kunnat öppna ögonen på dem inför vad islamister vill göra med övriga världen. Gaza är bara ett prov för att visa vad de kan och kommer att göra! Många länder i Europa har nu en stor trojansk häst mitt i samhället. Att bygga moskéer är ett led i att kunna påverka och förändra demokratiska samhällen. Det är utifrån dessa islambyggnader kampen mot demokratin förs allt mer. Därför visar ju också svenska politiker vilka ger dem ekonomiskt stöd hur lite de begriper. 

De tror att denna förlegade religion är likvärdig med kristen tro !  Ser de inte vad som händer i de länder där islam praktiseras tex Iran?
Över hela den islamvärld vi ser så får inte kvinnor ens bestämma hur de vill klä sig!  Bara denna sak säger ju hur denna lära är och fungerar! 
Vi ser ju i vårt land hur allt fler kvinnor finns på stan och arbetsplatser med hucklet på sig. Svenska kvinnor träffar muslimska män och konverterar och slänger alla sina demokratiska rättigheter i sopan.
100 års kvinnokamp för rättvisa mellan män och kvinnor suddas ut allt mer!
OCH det mycket märkliga är att de som kallar sig feminister understödjer denna utveckling. Så förvirrad är vår tid. Varför?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate