måndag, januari 22, 2024

Tvåstatslösningen är nu på farsstadiet!

 Lyssnar på ekot kl 12.30. Eu ska ha ett möte med en massa parter och Billström säger några ord om tvåstslösningen. Ekot säger något också osv.

Sen sägs det att Israel nu säger nej. Ingen förklaring ges. Ingen från Israel kommer till tals. Som lyssnare fattar man ingenting!

Med andra ord så är allting som vanligt när kriget avhandlas om Israel-nazihamas!

ATT det hittills under de senaste 60 åren så har arabsidan sagt nej till tvåstatslösningen i sista omgången av förhandlingarna där Israel har sagt ja.

Idag finns inte någon av parterna på den arabiska sidan som vill ha en sådan lösning, de ska ha hela Israel och alla judar ska bort. "Idag skickade #Hamas -ledaren Khaled Mashal ett tydligt budskap till Biden-administrationen och världen, där han sade: "Hamas förkastar idén om tvåstatslösningar." Han förklarade vidare, "Efter den 7 oktober kommer den palestinska staten att sträcka sig från floden till havet." Detta tyder på en etnisk rensning av judar, kristna, muslimer och druser från #Israel , vilket indikerar ett folkmord planerat av Hamas och fördrivningen av en hel nation. Jag tror att mänskligheten som helhet kommer att fördöma ett sådant uttalande, att den palestinska myndigheten kommer att förkasta det, och att FN tillsammans med människorättsaktivister kommer att protestera mot detta antisemitiska tillvägagångssätt. Men kommer de?


Varför sitter då så många av dagens makthavare i Europa liksom Billström och maler på om något som ingen vill ha?

Och varför säger ingen på ekot hur det förhåller sig? Nu blev det som sagt var bara några ord om att Israel säger nej till tvåstatslösningen!!

Så här skriver regeringen nyligen :"Sverige ska alltså vara en stark röst för en tvåstats­lösning, där Israel och Palestina kan samexistera i fred och säkerhet. Vi har historiskt mycket täta band med Israel som den här regeringen har arbetat hårt för att återuppbygga, liksom även Göran Persson gjorde på sin tid. Vi har dessutom väl upparbetade förbindelser med Palestina, som en följd av ett långvarigt svenskt engagemang. Kan Sverige tillsammans med andra EU-länder bidra till att återuppliva tvåstats­lösningen, skulle det vara en historisk insats för fred i Mellan­östern. Vårt första budskap är därför att Sverige står redo att bidra i ett bredare europeiskt initiativ."

De sk Osloförhandlingarna var lång framme vid en tvåstatslösning men när det slutligen skulle genomföras och alla dokument skulle undertecknas så avvek PLO:s Arafat!


Dagens islamister vill bara ha en blodig lösning dvs utplåning av allt judiskt i Israel vilker betyder folkmord.

Dagens organisationer är med dessa krav på Israels förintande omöjliga att förhandla med.

Varför all nyhetsförmedling samt ledande politiker fortsätter med denna fars där de inte säger att ord om den verklighet som råder idag är svårt att förstå. Lever de i en drömvärld eller vad? Förstår de inte vad islamisternas mål är?





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate