måndag, januari 15, 2024

Avskyvärt är bara förnamnet!


 Nazihamas och deras följare runt om i världen blir allt värre i sin grova framtoning. 

Dessa människor och organisationer har aldrig något eget ansvar för någonting utan det är alltid alla andras skuld. Människor och organisationer vilka är på detta sätt kan man aldrig diskutera med. De är totalt låsta och blockerade i sina hjärnor. Farliga individer dessutom.

Men det mest konstiga i vår nutid är att nazihamas har fått så många unga att ansluta sig till nazistiska tankegångar där tom. mördandet av judar ingår. Finlands artister har totalt skämt ut sig med sitt agerande i dagarna med sitt påhopp på Israel.

Överhuvudtaget har många inom vänstern en felaktig inställning, om ett land blir utsatt för krigshandlingar så finns det tom. inom FN stadgar som säger att man har rätt att försvara sig samt utföra krigshandlingar mot den anfallande. 

Man kan ju undra var alla dessa människor med sina inställningar skulle ideologiskt befunnit sig 1939 när Tyskland och Sovjet delade på hela Polen? Ropat på fred? Eller angripit Polen?

Att man öppet idag kan gå ut som antisemiter säger en hel del om både utbildning och politisk enfald. De unga har nu i många är framträtt som frålsta med olika fanatiska inställningar som har kopplat bort hjärnan. Är det inte att jorden ska gå under till att utmåla alla vita som rasister  så föds det nya val av dessa individer , vad blir det efter den antisemitiska vågen? Nationalsocialism kanske fullt ut?



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate