söndag, januari 21, 2024

Jubel i Gaza den 7 oktober och sedan?

 https://sv.wikipedia.org/wiki/Hamas_attack_mot_Israel_i_oktober_2023 

Genomgången gjord av Wikipedias medarbetare ger en rätt klar bild över vad som hände.

Men  jag kollade idag igen via X är hur nazihamas anländer till Gaza stad med lik och fångar. Att se tusentals med människor jubla med stor glädje över detta våldsdåd , det värsta sedan ww2 , är så vedervärdigt!

Slår på liken ,spottar på dem och sedan ropar ut sina jämmerliga utrop om allah. Att tom. blanda in religion i en massaker!


Jag brukar tänka på dessa scener då och då när svensk media låter nazihamas uppgifter över döda individer publiceras såsom det är fakta. Orimliga uppgifter många gånger som en riktig journalist borde studsa inför. När de gick ut med att 20.000 var döda och hälften var kvinnor och barn då borde larmklockan slagit till.

Israel har kungjort att ca 8000 MÄN dödats, dvs män tillhörande nazihamas militär. Israel har öppet berättat om alla ledande nazihamas de utplånat.

Med tanke på alla de tusentals jublande massorna , likskändare, så kan jag inte ens försöka bry mig om deras väl och ve. I alla år har nazihamas haft stöd av ca 75 % av innevånarna i Gaza. Det är mer än vad Hitler hade!

Den tyska nationalsocialismen försökte dölja sitt mördande av folk. Det var olyckor och sjukdomar etc .

In i döden lurade de dödsdömda judarna, de skulle få duscha när det egentligen var gasning på gång.

Nazihamas skryter och visar stor glädje när de lyckas döda judar vare sig det är bakhåll eller småkillar som lönnnmördar gamla och barn.


Araberna världen över har uppfostrats med detta hat mot judar, ett hat som liknar ett tillstånd av sinnesjukdom. Människor födda i Sverige har exakt samma inställning som sina antisemitiska föräldrar.

Istället för att lämna det gamla åt sidan och bli en vanlig svensk så är hatarvet viktigare än något annnat, Det är så sjukt detta och det är då "vanlig" svensk undrar varför de är i vårt land! Att dra hit konflikter och beté sig som dårar med sitt ropande på mord och annat elände hör inte hemma här i Sverige.

Wokevänstern är bara en enda stor vanvettig rörelse och deras hat mot allehanda ting skiftar från gång till gång. En sorglig syn att se och höra dessa förvirrade unga.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate