lördag, januari 27, 2024

Faktiskt! Otäcka svenskar och palestina-araber!

 

Så här ser männen ut som ÄR nazihamas.  Som de flesta vet så finns det mycket värre bilder med sådana män inblandade i våld av alla slag mot civila. Särskilt kvinnor har råkat mycket illa ut.

OCH då kan man ju tycka att "upplysta" svenska unga ska förstå vad för slags rörelse nazihamas är?

Men hur ska de kunna förstå detta när större delen av den svenska medelklassen i de stora städerna inte heller vet ett smack om vare sig islamismen eller nationalsocialismen. Många palestina-araber är uppväxta med antisemitismen och nazismen . Läroböckerna i skolan bekostade med pengar från bla Sverige är genomsyrade av judehat.

Men i Svensk skola skulle man ju lära ut vad demokrati är för något samt att antisemitism ska motarbetas.

Så tycks det knappast ha varit !

Sen kan man ju fråga sig hur mycket 1 miljon antisemiter, vilka har fått tillträde till vårt land, också bidrar med att sprida sin antisemitism?

Det ser likadant ut i de länder i Europa vilka har tagit emot dessa araber.Se på Frankrike,Tyskland, England.

Att kunna ropa i talkörer i dessa länder på att judarna ska mördas och att hela Israel ska krossas är ju nazisternas kronmärke.

Det finns ju bara galenskap med att krossa Israel. Vem skulle sköta den avancerade industrin? Sjukhusen ja hela statsapparaten?

Om en sådan rörelse som nazihamas skulle lyckas med det de säger så skulle verkligen den stora katastrofen komma.

Ett faktum redan nu är att genom nazihamas krig så har de utlöst en katastrof för sitt eget folk. Tyvärr har de fortfarande kapacitet med fortsatt krig, de avfyrar raketer fortfarande. Ju fler krigsinsatser måste då Israel göra.

OCH något de svenska unga inte har tagit in är att nazihamas har sagt att de kommer att utföra samma typ av massakers så fort de får möjlighet! Det är ord som borde få människor till eftertanke om man förstås inte är så förstörd i hjärnan så att man anser det vara en bra väg att gå.

Slutligen, idag såg jag hur NMR hade fått tillstånd att stå bara en kort bit från mötet mot antisemitismen. Där kunde de stå och skrika och det var störande för mötet. Jag ser också att nazihamas anhängare står med slagord utanför stora synagogan synbarligen med tillstånd.

Vad är det för galenskaper att ge dem tillstånd. Men det är så typiskt för detta veliga land som i så många år blundat för vart vi är på väg!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate