fredag, juli 21, 2023

Våga ta ställning !


 När IS hade makten i stora delar av Syrien och även Irak så kallade invandrare från denna del av världen till en demonstration på Medborgarplatsen mot barbarerna i MÖ! Många hade släktingar och vänner som mördats av IS!

Från de som höll i denna demonstration hade inbjudan gått till en rad organisationer och samfund, bla moskén i Stockholm. (Brödraskapet)

Sv. kyrkan och flera frikyrkor ställde upp liksom en del svenska partier.

Moskén tackade nej med orden jag aldrig glömmer :" vi har inte med detta att göra"!

Tänk att göra sig så dum!!

Men f.ö. så ser man aldrig muslimer delta i några demonstrationer med solidaritet som ämne tex Ukrainas hemska öde med överfall av Ryssland och mängder av döda!

Däremot kan man se muslimer agera tex igår utanför Iraks ambassad. Med hot och hat där de skriker ut att demonstranten ska halshuggas etc. /Det gäller koranen/

I Stockholm har man också kunnat se tusentals muslimer gå i en demonstration där de hyllar regimem i Iran! De kallar sig flyktingar men ändå hyllar de mullornas regim, det är något fel med detta. De måste ha bluffat Migrationsverket!

De som verkligen har flytt Iran säger att dessa som är regimtrogna är spioner vilka rapporterar till Irans säkerhetspolis!

Det verkar också som en betydande grupp från Irak är här på samma premisser.  Överhuvudtaget alla dessa som kallar sig flyktingar och har fått sådan status genom Migrationsverket, hur f-n kan de åka på semester till sina hemländer?

Enligt FN är man INTE flykting om man är semesterfirare i sitt land man "flytt" från!

Det naiva och ofta fega Sverige har ställt till det ordentligt i vårt land (läs de rödgröna +Reinfeldt) , invandrargängen med sina mord och skjutningar förpestar luften sedan många år ! Snart sagt varje stad eller ort är påverkad av dessa importerade gangsters.

Hade politikerna liksom Migrationsverket skött sitt jobb så hade det inte behövt se ut som det gör.

Migrationsverket borde utredas för korruption, där har anställts så många invandrare som man kan förmoda har suttit och hjälpt landsmän att få stanna i Sverige!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate