måndag, juli 17, 2023

Att göra militärtjänst!

 Av unga med båda föräldrarna födda utanför Norden är det 32 procent som anser att värnplikten ger en liten eller ingen möjlighet alls till personlig utveckling. Det är fler än gruppen unga som helhet, där bara 18 procent anger de svarsalternativen.

53 procent i gruppen med föräldrar födda utanför Norden svarar att de inte kan tänka sig att göra värnplikt, jämfört med 38 procent för totalen. 

62 procent av männen kan tänka sig att göra värnplikt men endast 39 procent av kvinnorna kan tänka sig det.

70 procent av dem med svenskfödda föräldrar tror att föräldrarna kan ge råd och stöd. Motsvarande siffra för dem med båda föräldrarna födda utanför Sverige/Norden är 34 procent.

Källa: Plikt- och prövningsverket 


Jag mönstrade 1960 och hösten -61 så åkte jag ner till Karlskrona och inställde mig till 15 månaders tjänst i Kgl Flottan.

Utbildades till Hovmästare med kockutbildning i botten. Detta har jag haft nytta av i resten av mitt liv.

På den tiden var det naturligt att göra militärtjänst, alltså att göra "lumpen"!

Att nu behöva konstatera att 53 % av invandrarnas barn inte vill göra lumpen är ytterligare ett besked att de vill stå utanför vårt land. Fortsätta att leva i sin bubbla i utanförskap! 

Det är detta vi också ser när de tar studenten, de viftar med flaggan från det land de anser sig tillhöra! Aldrig en svensk flagga!

Allt detta sammantaget är ett stort misslyckande både för dem själv samt Sveriges politik. De blåögda politkerna och deras väljare inser inte ens nu att invandringen till Sverige är misslyckad. Politiken har delat upp Sverige till ett " vi och dom"!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate