söndag, juli 02, 2023

Upplopp och inget annat!

Från Svt:" Ett hus tillhörande den franska borgmästaren Vincent Jeanbrun attackerades i natt. Personer ska ha startat en brand och rammat hans hus, skriver han på Twitter.

”Det var ett fegt mordförsök”, skriver han.

Vid 01:30 körde en bil in i en bostad tillhörande Vincent Jeanbrun, som är borgmästare i L'Hay-les-Roses i södra Paris, skriver han på Twitter. Efter det ska någon ha startat en brand i bilen och huset, där hans familj låg och sov.

”I natt nåddes kulmen av skräck och skam. Mitt hem attackerades och min familj blev utsatt för ett mordförsök. Min vilja att försvara och tjäna republiken har aldrig varit starkare. Jag kommer inte ge mig”, skriver han på Twitter.

Familjen skadades

Enligt Jeanburn, som inte var hemma under händelseförloppet, skadades hans fru och ett av hans barn i flykten från angriparna.

”Det var ett fegt mordförsök. Jag har inte tillräckligt starka ord för att beskriva mina känslor inför denna fasansfulla natt”, skriver borgmästaren i ett uttalande." 


Jag såg en video från Paris där en buss full med turister överfölls. Våldsverkarna lyckades få upp luckorna till utrymmet där turisternas väskor låg. Huliganerna slet ut väskorna och plundrade dem!

Andra videos visar hur fransmän blir attackerade av hopar med förortsungdomar, slagna , sparkade osv. Otrevliga scener!

Plundringar av många affärer samt att de sedan tuttar på husen. Stora bränder kan också ses på videos på twitter. 

Många människor i vårt land varken vet eller förstår vad som händer i Frankrike, de som inte har Twitter tex ser aldrig dessa händelser .

Sambandet invandring från MÖ och Afrika kommer sällan fram i svensk massmedia.

Det är invandrarnas både barn och tonåringar som begår många av dessa brott. Vad hjälper det att presidenten uppmanar föräldrarna att hålla koll på sina barn, de har inte gjort det tidigare och gör inte detta nu heller.

Exakt som det fungerar i våra förorter också.(Så var det i Rosengård när jag bodde där) 

Flickorna får hålla sig inne allt medan sönerna får göra som de vill!

Jag tror att vår framtid i Sverige går mot något liknande längre fram, alla förutsättningar finns redan. Skjutkriget mellan unga kriminella är bara förstadiet till vad som komma skall.

Men alla varningar under åren för utvecklingen i vårt land har bara bortförklarats.

Nu står många politiker på vänsterkanten med tvättad hals!

Idag står detta i AB! 

"Två sköts ihjäl och två skadades i ett hänsynslöst dåd på allmän plats. Aftonbladets kartläggning visar Farstas förändring: Från förortsidyll – till Stockholms värsta distrikt."

När jag flyttade hit till Farstaområdet (Hökarängen) var det ett mycket lugnt område. Syntes inte många innevånare från andra länder, nu är Farsta likt de norra förorterna! OCH det innebär också stor kriminalitet med våld,stölder,rån osv!

Jag flyttade från ett Malmö just präglat av en mycket stor invandring med alla baksidor. Kom till Hökarängen Farsta och upplevde lugnet. Men idag finns inte detta mer! Går inte ut på kvällstid längre! Farväl till ett Sverige som aldrig kommer att finnas mer!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate