lördag, juli 01, 2023

17-åringen i Frankrike var ingen ängel!

Journalisten Chris  Forsne med ett långt liv i Frankrike skriver så här på sin sida på internet, "17 årige Nahel var inte den ängel som den berömde fotbollspelaren Kylian Mbappé kallat honom  i en tweet och polisens agerande inte lika svartvitt.

Nahel hade 15 anmälningar mot sig för att tidigare ha kört bil utan körkort och vägrat stanna på polisens uppmaning. Han hade sysslat med småbrott och narkotikaförseelser.

Det har nu visat sig att den Mercedes han körde var falskskyltad med utländska nummerskyltar. Han hade kört fort i bussfilen och mot flera rödljus. Motorcykelpoliserna hade misslyckats med att stoppa honom ett par gånger innan han fastnade i en kö. När han åter försökte köra ifrån  poliserna som stod vid sidan och snett framför honom sköt den ene polisen honom. I armen. Men kulan gick rakt genom armen och mot halsen.

Åklagaren, som är politiskt styrd av justitieministern gick på torsdagen ut och sade att det inte hade funnits skäl att dra vapen." https://chrisforsne.substack.com/p/frankrike-skalver-infor-fororten?fbclid=IwAR0N8Oi3Ks9HxzZvYaYufk6K6lw7Y8wmML7pu1haOpir1VY-YVDU5CwlWmM  

OCH pöbeln tar tillfället i akt och startar upplopp för att sedan kunna börja plundra olika affärer.

Olika grupper av vänstern tar också tillfället i akt och åker omkring och sätter eld på skolor , bibliotek mm.

De följer mallen som fascisterna i Milano hade på 70-talet, skapa oreda i samhället på alla sätt för att försvaga den politiska makten. Drömmen är sedan att kunna starta en revolution!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate