tisdag, juli 18, 2023

Över 50% av invandrares unga med svenskt medborgarskap vill inte göra lumpen!




 Jag blir inte ett dugg förvånand, det har med moral och påverkan från föräldrar att göra. Bryr man sig inte om Sveriges lagar och allmänna regler så varför skulle man vilja göra sin plikt mot det nya fosterlandet? Redan när många av dessa unga tar studenten så viftar de med sitt hemlands flagga ( landet föräldrarna "flytt" från?)

Allting omkring vissa sk flyktingar är rena farsen, de kan utan vidare åka på semester till detta land de "flytt" från. Enligt FN så är man inte flykting då och borde utvisas!!

Sverige har blivit ett land där lögnen sitter i väggarna numera, värst är vänstern vilka har tappat all koppling till svenska arbetare och det land man lever i.

Men socialdemokratin med Aftonbladet står ju också totalt fel i de flesta frågor , se här vad en ledarskribent skriver om värnplikt och invandrares barn: https://www.aftonbladet.se/ledare/a/kELvW6/manga-vill-nog-inte-forsvara-sverige 

Med sådana skribenter så närmar sig AB verkligen avgrunden till förräderi!

Är man svensk medborgare så har man att följa de svenska lagarna , det finns inga genvägar till att vägra tex värnplikten!

Vi som på 60-talet gjorde vär plikt , i mitt fall med 15 månader i flottan, ser med avsky på denna flykt från sitt ANSVAR!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate