torsdag, juli 06, 2023

Burn baby, burn!

 

Jag minns en tid i USA, 60-tal , då gick stridsropet över USA från de svarta!  Fortfarande säljer bla Amazon dessa t-shirt!

Det uppstod en ren kult omkring detta slagord men verkligheten utanför pjäser ,filmer och musik var mycket allvarligare. Det brann i hela kvarter i de stora städerna och panik utbröt naturligtvis.

Under denna tid fanns olika militanta grupper, vissa ville att alla svarta skulle återvända till Afrika medan andra ville dela upp USA i en vit del och en svart del!
Efter en tid så började det dyka upp allt flera svarta muslimer bla Malcolm X.

Malcolm X avlägsnade sig från sin organisation av muslimer och började hålla ljungande politiska tal och det var då han blev farlig för så många , inte minst staten. Hans rörelse började växa och då mördades han.
Svarta Pantrarna var en rätt stor väpnad rörelse vilka försökte driva fram en svart revolution i USA men som alla andra stora rörelser så blev det inre motsättningar och splittring.

Idag i Sverige så bränns det också väldigt mycket sedan många år, tusentals skolor har bränts. MEN på något sätt så har det tystats ner. De fruktansvärda kostnaderna har försvunnit i diskussionen. Samma sak med förövarna, ofta killar från förorten.
Bombsmällar är idag så vanliga så de har också börjat försvinna på samma sätt som skjutningar har gjort. En dags uppmärksamhet sen är det glömt.
Däremot den senaste koranbränningen har väckt stor uppmärksamhet över hela världen. Muslimska länder protesterar, Turkiets president Erdogan är hotfull mot Sverige och många liksom han kräver att vi ska ändra grudlagen.
De svenskar med tex biskop Bonnier som vill ha tillbaka hädelselagen kallar muslimer för en folkgrupp helt felaktigt.  "Hets mot folkgrupp" säger de!
Att vika sig inför religiös fanatism är aldrig något bra därför att de blir aldrig nöjda. Kräver ännu mer! Undan för undan.
Troende muslimer kan aldrig bli inlämmade i ett demokratiskt samhälle eftersom de är odemokratiska, de vill ha sharia!
De anser att allah ska styra hela livet för alla.
Hur många regelverk har inte redan uppstått i Sverige pga av krav från muslimer? 
Inte ens uniformer för polisen har kunnat hålla emot. Huckle sedan polismössan, ser faktiskt inte klokt ut.
En sak är jag djupt övertygad om och det är att om Sverige importerar 1 miljon islamtroende till, då kommer de att lyckas förändra Sverige totalt.
Bosnien var en gång ett kristet land med många fina kyrkor men idag kallar de sig för muslimer! Det tog några hundra år bara att förvandla landet och folket!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate