lördag, juli 01, 2023

Protester? Nej, det är upplopp!


 All nyhetsmedia fortsätter att kalla upploppen i Frankrike för protester. Helt fel, det är kriminella upplopp med plundringar av affärer, bränder och våld både mot poliser och brandmän.

Unga män och även pojkar i 12 års åldern åker in från sina förorter för att plundra.

Detta är bara kriminalitet och inget annat, människor med ytterst dålig moral som dessutom hatar både Frankrike  och fransmän. Ungefär samma förhållningssätt som många i våra förorter håller sig med. Isolerar sig i sin bubbla och föraktar landet som gav dem möjlighet till både utbildning, boende, sjukvård osv.

Om tio år kanske vi får se samma utveckling här med upplopp och plundringar. Ta in 1 miljon människor till från länder där de har en bristande moral om vad som är mitt och ditt!

Europa står in för en mycket trist utveckling vilken dessvärre så många inte förstår tack vare vänsterns dimridåer. En massiv propaganda har legat över folken i Europa och inte minst i vårt land med okunskap som följd!

Ja, närmast en sorts hjärntvätt ! Det gäller att stå på de "godas" sida men tyvärr så hamnar de verkligen på de ondas sida. Förra rödgröna regeringen och tidigare s-regeringar har ändrat lagarna så att de nämast har blivit obrukbara mot kriminaliteten. Det var inte att stå på den goda sidan!

Tänk bara att hitta på något så kontraproduktivt som straffrabatter!! 



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate