torsdag, juli 20, 2023

Där det finns män med viss bakgrund, där finns upplopp!

 

Ända sedan min barndom då jag lärde mig att läsa så har jag sett dessa bilder av män som kastar sten , bränner flaggor osv.

Vad är det för skillnad att bränna tex Sveriges flagga eller koranen?

Flaggor är ju symbolen för ett helt land med dess folk medan koranen är en bok för troende muslimer.

Dessa män som begår brottsliga handlingar, mordbrand och förstörelse samt ofta mordförsök, hur förklarar de att man bränner "heliga" flaggor?

Jag har under åren sett åtskilliga videos på begravningar tex i Gaza, unga män springer med kistan och vrålar obehrskat. Hatar arabiska  män mer än andra män i världen?

Vi ser också detta hat i vårt land bland en hel del av de boende i förorterna, videos från koranupploppen tex!

Ibland måste man få ställa frågan om varför de valde Sverige när de ville utvandra från sitt kära hemland?

De tycker inte om svenskar eller de uppfattningar vi har. De tycker nog inte om det mesta av vär demokrati eftersom de alltid vill ändra våra lagar om tex jämlikhet mellan könen!

Vi har begåvats med en allt mer konstig vänster vilken ställer upp på galna idéer från dessa grupper av reaktionära människor!

Människor vilka vill vrida vår utveckling tillbaka till ett gammalt samhälle med vidriga lagar och uppfattningar. Att samhället lyckades vrida sig loss från en mörk religion på 1800-talet är ju något vi ska slå vakt om. MEN nu vill dessa mörkerkrafter inom islam vrida klockan tilbaka till år 600!


Många av de moskéer vilka nu byggs i Sverige predikar hårt och skoningslöst mot Sverige och dess lagar! Glöm aldrig att både homosexuella och konvertiter till kristendomen döms till döden under islam. Större delen av Sveriges väljarskaror inser inte vart det barkar med ännu fler importerade muslimer. Tom moderaten Billström är blind!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate