söndag, juli 16, 2023

Den avskyvärda staten Iran och dess islam!

 Nu har  mullorna i Irak bestämt att den sk sedlighetspolisen åter ska gå ut på gatorna. Iran har genom dödsstraff mördat ca 500 aktivister därav många unga kvinnor. I sina fängelser sitter över 10.000 unga med långa straff för sina protester mot bla tvånget att bära huckle.

Vad gör då tex Malmö stad? Jo, de liksom så många andra stryker islamisterna medhårs likt Billström mfl.

Islam är sedan urminnes tider dödens religion. Sverige liksom många andra länder tycks inte förstå grunderna i denna religion och det är verkligen mycket underligt att Sv. Kyrkan backar upp denna villolära!

Vi har samma GUD sägs det men det är inte sant. För mig är Islam djävulens bländverk och straffet för människorna.

En religion som spottar på Kristus och förföljer kristna när de har makten att kunna göra detta. Om deras inställningar till judar "glöms" bort så begår man en synd så stor så att man kan jämföras med att vara nazist!

Att vi fortfarande har en regering vilken inte har fattat ett dyft eller ens läst hur brödraskapet  agerar för att infiltrera demokratiska länder är mycket förvånansvärt!

Istället för att motarbeta islamisterna så bjuder man in dem! Man har i åratal givit dem miljonbelopp och moskéerna skjuter upp som svampar ur jorden!

Ställ er frågan varför inte kristna får bygga kyrkor i muslimska länder! Dödsstraff för att konventera till kristendom finns i många länder med islam. 

Att låta en kvinnofientliga religion få sprida sig genom stor invandring av muslimer är ju som att lägga huvudet frivilligt på huggkubben!

När man reser i Sverige så ser man direkt att det skett något med befolkningens ursprung. Många är de hucklen jag såg i sommar med vår resa till Skåne! Männen i kortbyxor och öppen skjorta med helklädda huckleförsedda kvinnor var deras sällskap!

Detta är könsapartheid och inget annat och det är för ett jämlikt Sverige ett oerhört steg bakåt!

https://detgodasamhallet.com/2023/07/16/birgitta-sparf-jag-ser-fram-emot-regeringens-redovisning-av-hur-muslimerna-berikar-oss/



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate