måndag, juli 31, 2023

Carola är som en stormvid!



 Det kan ju inte ha undgått någon att Carola Häggkvist är kristen allt sedan barndomen. Detta har inte hindrat hennes karriär som artist och om detta säger vi tack och lov. I många andra länder på vårt klot så hade hennes framgång inte varit möjlig. Dels musiken som är haram och dels kläderna på henne.

Vi har nu ca 1 miljon människor i vårt land vilka förkastar hur de svenska kvinnorna klär sig.  Att visa delar av kroppen tex benen är strängt förbjudet liksom håret !


Dessa damer och herrar tågade igenom Göteborg häromdagen men samma sågs i Malmö också.

De förkastar Carola och kvinnorna i Sveriges och deras kläder.  De tom. kräver att få bada i våra badhus med alla kläder på! Varför då bada?

De många länder i världen där människorna är förslavade och lever under religiös diktatur ,de kräver att bla Sverige ska lyda dem nu. Vi ska ändra våra lagar osv.
Varför vi skulle lyda tex diktaturen i Iran är ju fullkomligt vansinne. Detta land där de har mördat över 200.000 av sina egna medborgare. Där kvinnor sitter i fängelser för att inte hucklet har suttit som regimen kräver.
Iran är fullt beredda att mörda hela Israels befolkning med atombomber!  Ska sådana helvetesstater bestämma någonting överhuvudtaget i den västerländska världen?
Carola är i onåd hos mullorna eftersom hon aktivt har deltagit i demonstrationer och möten till stöd för Irans folk, särskilt de kämpande kvinnorna!
När jag uppmärksammade hennes stöd till Irans folk så blev jag så glad. 

Islamismen biter sig fast tack vare fega och kanske okunniga människor som bara rycker på axlarna. MEN att så många inom sv.kyrkan helt har fallit i farstun inför denna villolära som nu börjar bli stor i Sverige är rätt förfärligt att skåda. De försöker att kränga åsikten att kristna och muslimer står på samma grund.  Jesus var jude men just judarna har alltid blivit förföljda just av muslimer i alla tider. Vem var Jesus för en islamtroende, tja bara en av många "profeter" som vi kan glömma bort.  
Hånet mot Kristus på korset är så vanligt i de länder med islam som statsreligion. MEN ändå finns det i en del av dessa länder dödstraff att konvertera till kristendomen. DET är så islam behandlar problem, de straffar och dödar.
Våldet löper genom hela historien och vad vi sett den senaste tiden med en svensk ambassad nedbränd och övriga hotelser så kan man konstatera att våldet finns där fortfarande. 
Ända sedan Mohammeds tid så är det våldet som ekar i historiens väggar.
   ATT BÖJA SIG FÖR HOT ÄR ALLTID FEL VÄG ATT GÅ, TÄNK PÅ CHURCHILLS ORD FRÅN BÖRJAN AV ANDRAVÄRLDSKRIGET!
Utan Churchill och Englands mod att stå emot Hitler så hade Europa sett helt annorlunda ut, ska nu islam få ändra Europas frihet?



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate