onsdag, januari 04, 2023

Vad är det med svenska väljare?

 

Normala människor brukar ju inte ge sitt stöd till en förövare av förstörelse!

Men i politikens värld så råder det motsatta ,  ca 45 % av väljarna tycks gilla att de rödgröna stoppade kärnkraften så att det blev kris och mycket höga priser på el.

Redan för 40 år sedan stoppades all forskning omkring kärnkraft, det blev olagligt att forska och uffinna förbättringar. Vem drev på detta tror ni?

Invandringen har nått världs ände med så stora svårigheter.Köer och fruktansvärd kriminalitet. Städer med Malmö i spetsen blir mer och mer som arabiska städer. Stora svårigheter i skolorna på så många ställen i Sverige. Barn talar inte svenska vilket ytterligare bidrar till svårigheterna i samhället.

Men väljarna ser inte detta! Man kan ju ibland undra varför det kan vara så i ett upplyst land?

Skulle verkligen nästan halva befolkningen vara nöjda med tillständet i landet. 

63 mördade med skjutvapen under 2022. Funderar aldrig de rödgröna väljarna över orsaken till att Sverige så totalt sticker ut i hela Europa?

Eller är det så besynneligt att man inte kopplar ihop morden och kriminaliteten med den oerhört höga invandringen där kriminella bara har kunnat komma hit och etablera sig fritt?

Att det nu sker mord och sprängningar även i medelklassen kvarter borde få dessa rödgröna väljare att åtminstone skänka en tanke omkring orsak och verkan.

Min gissning är att många som nu skänker sossarna sina röster är nostalgiska pensionärer, ni vet dessa som odlar myten om "att allt var bättre förr"!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate