måndag, januari 02, 2023

Barn? Ungdomar ? JA!

 Flera grova våldsbrott skakar Stockholm och polisen medger att man sedan juldagen är inne i en våldsspiral – där allt yngre personer utför tunga kriminella handlingar. 

Detta menar experter är ett eskalerande problem, då Sveriges rättssystem inte byggt för så många barn i kriminalitet. 

– Av de som nu har frihetsberövats inom Stockholmsregionen är omkring 80 procent under 18 år, säger Max Åkerwall 

mmenderingschef Stockholmspolisen, till SVT Morgonstudion.Ja, vad ska man som vuxen säga om allt som händer i stackars Sverige?

Polis och brandkår är de som också får ta smällen när något händer.

SAMT de som bor i dessa områden med denna kriminalitet.

MEN jag blir bekymrad när jag läser hur mannen i Gubbängen uttrycker sig efter att ha fått minst 20 skott genom sin dörr.

Han trodde att han bodde i ett tryggt land, sa han!  Sen när , säger jag med det facit vi har sedan många år.

När jag redan på slutet av sjuttiotalet bodde i Rosengård (Malmö) så var det sannerligen inte tryggt.

Våldet och kriminaliteten har vuxit fram i takt med att Sveriges dörrar har varit vidöppna för främlingar med ont i sinnet.

Jag minns olika ligor i Malmö, kroatligan,serbligan mm. Träffade en del av den sk undre världen i Malmö och det var ofta inga trevliga herrar.

Kriminalitet kan ses som en pest som sprider sig. Unga dras in pga av spänningen plus stora pengar.

Varför ska man gå i skolan när man kan tjäna lika mycket på att sälja knark som en högavlönad byråkrat tjänar?

Kommer man från andra länder med andra moraliska regler så är det mycket lätt att hamna i den kriminella världen allra helst med ett så blåögt samhälle som det svenska. Dessutom med politiska partier som underlättar ett kriminellt leverne med usla lagar och usla straff.

Man får tex inte låsa in en 14 årig mördare!

Rabatter har präglat det svenska rättssamhället så länge.

Många kriminella med svåra gärningar blir inte utvisade.

Svenskt medborgarskap är heligt tyvärr. Det borde vara mycket svårare att erhålla att bli svensk. Under lång prövotid skulle man kunna ta bort medborgarskapet vid svåra brott samt tillgripa utvisning.

Ofta ställer jag mig frågan varför just Sverige är ett land med så galen inriktning där man så länge inte har sett över lagarna?

Varför begriper inte de rödgröna att många som kommer hit gör det bara för ekonomiska skäl. De ogillar så mycket i vårt land ,närmast avskyr oss.

Människor med den inställningen kan också göra vad som helst för att tjäna pengar.

De tom. använder bluff och båg inom sjukvård för att skoja upp det svenska samhället. Korruptionen i Södertälje där tom.vänsterpolitiker var inblandade var sedan en av de dyraste rättsaffärer vi haft i vårt land.

Hela släkter med ursprung i MÖ var inblandade på olika nivåer!

Vissa av dessa kriminella kan ha åtskilliga olika pass och ID och använder dessa för att skaffa pengar. 

Men de rödgröna har motsatt sig en ny folkräkning. De har motsatt sig att alla myndigheter utbyter uppgifter om de boende i Sverige!

Det är obegripligt att de omhuldar människor mer från andra länder än de som bott här och byggt upp landet med arbete och plikttrogenhet!

Det stora partiet kallar sig arbetarparti men inte sjutton står de på det arbetande folkets sida. Vänsterpartiet lämnade arbetarklassen samma dag de bildades, idag är det bara ett medelklassparti.

V+Mp säger i sina manifest att de vill fortsätta att importera människor i samma omfattning som tidigare? Förstår de inte att landet redan är fullt med arbetslösa? Ser de inte bostadsbristen och alla andra köer?

Ser de inte hur islamismen tränger in i vårt samhälle? 


https://www.expressen.se/nyheter/atta-av-tio-gripna-i-stockholm-ar-barn/ 

Läser inte rödgröna människor ens vad tidningarna skriver?

Är det så här det öppna svenska samhället ska se ut tids nog. Början har ju lagts med stöd till islamistiska organisationer i miljardklassen. Moskéer skjuter upp som svampar över hela landet.

Allt medan islam har nästan utrotat kristendomen i sina egna länder . Förföljelsen av kristna i världen är de mest förföljda. 

Socialdemokratin har nu i många år motarbetat all kristendom men bakvägen släppt in islam! Varför man gör detta är också så svårt att förstå?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate