tisdag, januari 31, 2023

Det nya Sverige växer fram!

 Ur dagens nyhetsskörd finner jag tex att kriminella fortsätter att infiltrera vårdsektorn.https://sverigesradio.se/artikel/ivo-vill-att-kommuner-tvingas-anmala-omsorgsfuskande-foretag 

Vi dalar nedåt vad gäller korruptionen:https://sverigesradio.se/artikel/sverige-dalar-pa-korruptionslista-samsta-laget-pa-over-ett-decennium 

Malmö har en brandorgie fortfarande.https://sverigesradio.se/artikel/fler-nya-brander-i-malmo 

När jag flyttade till Rosengård 1978 så brann det ofta. I de hus jag bodde i på Hårdsväg brann det tre gånger. Vår nya förskola brändes liksom skolan bredvid.

Malmö har varit en stad i brand ända sedan xxxx innevånare flyttade in! Då på 70-80 talet var det främst Rosengård som drabbades men idag sker det över hela Malmö.



Nu har Malmös kännetecken och kriminalitet baserad på narkotikahandel spridit sig över hela landet. Det finns stora förtjänster att göra eftersom korkade svenskar köper av dem. Önskedrömmen är ju att ingen varken knarkar eller köper!

Balkongkvinnornas hemska öde fortsätter.https://sverigesradio.se/artikel/man-misstankt-for-mordforsok-kvinna-hittad-skadad-pa-marken-nedanfor-flervaningshus 

Och folk fortsätter att engagera sig i Skogås över den 15-åriga killens död!https://sverigesradio.se/artikel/hundratals-sorjande-i-skogas-min-dotter-gar-i-samma-klass 

Så här kan man gå igenom skörden av nyheter varje dag, idag nöjde jag mig med att kolla bara SR-nyheter.

Det pågår så mycket skit i skymundan och då tänker jag främst på hur gamla pensionärer blir bestulna både i hemmen och via telefon.

Att ta ut pengar på bankomat är rent livsfarligt för en gammal person,det finns alltid någon som ser detta och följer efter den gamle och rånar !

ATT Sverige är förändrat till det sämre är ju ingen som kan bortförklara, även om de som har fört politiken som ger detta resultat bortförklarar det med usla argument!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate