onsdag, januari 11, 2023

En lektion i hur socialister använder sig av ren propaganda!

 Läs detta:https://www.gp.se/ledare/tid%C3%B6avtalets-slappa-kritiker-sprider-fake-news-1.89631783 

I många år nu har främst de rödgröna med Aftonbladet i spetsen samt vissa politiker på sossekanten  använt lögnen som vapen. Dessvärre får de med sig en hel del människor vilka betraktar sig som"födda" socialdemokrater.

Ett beteende vilket är välkänt från olika totalitära länder där det alltid har funnits folk som stödjer regimen vad de än gör!

Se bara på Ryssland idag!

Det är en ytterst tråkig inställning dessa människor uppvisar. Man behöver bara säga ett namn tex på en känd antisocialist så hör man ett usch, honom lyssnar jag inte på!

Är man demokrat så varken tänker eller reagerar man så! Men är man i grunden en antiliberal människa så slinker det nog ur en hel del tankar vilka inte hör hemma i ett demokratiskt samhälle.

Nu har det ju i takt med folkutbytet blivit allt vanligare att kvinnoapartheid luftas allt mer offentligt.

Många av våra grundlagar verkar att ha hamnat i bakvatten när allt fler unga tvingas till att leva i hedersförtryck.  

Jag tänker också på de scener vilka utspelades på påsken där tom. mammor ihop med sina barn kastade sten på polisen. Om inte detta både är normupplösning och straffbart så vet jag inte vad. Hur ska dessa barn bli framöver med sådana föräldrar?

Att soss behöver omhänderta vissa barn i dessa kretsar är ju ingenting märkligt!

ATT vänstern i vårt land inte ens kan förmå sig till att ta avstånd från dessa islamister är också märkligt! Därför klingar deras upprop mot mullorna i Iran så falskt! Islamism är lika illa var den än verkar med sin hatfyllda retorik och handlingar!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate