tisdag, januari 10, 2023

Jag blir bestört men inte förvånad!

 

"En historisk protestantisk kyrkogård på Sionsberget i Jerusalem har vandaliserats. Mer än 30 gravstenar har förstörts eller välts – och judiska extremister misstänks för dådet.

JERUSALEM. Lokala och internationella kyrkoledare fördömer vandaliseringen av den protestantiska kyrkogården på Sionsberget strax utanför gamla stadens mur i Jerusalem. Ett 30-tal gravar attackerades.

Två unga män – iförda kippa och andra religiöst judiska attribut – fångades på bild av övervakningskameror när de välte och krossade ett kors. Den israeliska polisen meddelade på fredagen att man gripit två tonåringar som misstänkta för dådet." Dagen.

Jag blir som sagt var inte förvånad,det har sedan lång tid gått en våg av kristendomshat över världen. I Nordkorea dödas kristna i läger genom svält. I Kina tar staten ännu mer kontroll över de kyrkor som finns. I norra afrika mördar islamister tusentals kristna varje år precis som Mohammed gjorde på sin tid.

Islam överhuvudtaget är ytterst fientlig mot både kristendomen och därmed också de som är kristna. I många muslimska länder råder dödsstraff mot de som trots allt konverterar.

Nu läser jag hur unga ortodoxa judar har förstört en gammal fin kristen kyrkogård i Jerusalam.

Ortodoxa judar har dessvärre en hel del gemensamt med muslimer. Ofta avskyr de staten Israel och vill inte hjälpa Israel att försvara sig mot islamisterna. De vägrar och är befriade från militärtjänst tex.

Behandlingen av kvinnor påminner om hur muslimer också gör,aparheid!

I Sverige har socialdemokratin under mycket lång tid arbetat på att kristendomen ska försvinna från vårt land. Kommunisterna har med glada tillrop om att religion är folkets opium också bidragit.

MEN så inträffar det kusliga, vänstern lägger sig platt för islam!

Hjälper extrem islam att få bygga moskéer betalda av islamister i arabländer!

Hjälper in islam i skolor,arbetsplatser osv!

Nu är det inte frågan om "opium" längre,det gällde bara kristendomen!

Exakt samma vilket hände för 40 år sedan i Iran . Vänstern i hela Europa liksom i Iran hjälpte islamisterna till makten.

NU när upproret i Iran pågått länge och mullorna mördar demonstranter då kvider vänstern. 

Denna vänster som inte ens vet var den egna baken sitter!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate