fredag, januari 27, 2023

Arvet efter de rödgröna !

 De rödgröna plus Reinfeldt lämnar efter sig ett land där det sker bombexplosioner  och skjutningar hela tiden.

De öppnade upp Sveriges dörrar för människor utan heder. De var vana med klaner och att ta för sig i sina hemländer. Sen blev Sverige som en magnet för dem, landet där man kunde öka på sina inkomster med hjälp av sin kriminalitet. Har man inga känslor för det land man bor i så kan man ju också göra vad som helst.

Bara alla sprängningar måste ju kosta oss oerhörda belopp där brandkår och poliser måste rycka ut. Akalla inatt, var blir det nästa gång. Linköping inatt med skott mot hus! Och så dödandet eller skadandet av individer, vad innebär detta för sjukvården som redan går på sina knän? Kostnad? 

Här håller oppositionen på med att jaga en ålfiskare och annat rent tjafs, är de mogna människor eller?

Om riksdagen hade haft mogna ansvarskännande riksdagsmän så hade alla ställt upp tillsamanns mot gangsterväldet!

Det har gått så långt nu så de kriminella finns överallt i samhället på olika nivåer.

Även den enskilda medborgaren med sitt bruk av narkotika hjälper de kriminella till miljonvinster som sedan investeras i olika projekt bla fastigheter, vården, krogar osv.

När ett land går ner sig i dyn så dras även många av landets gamla innevånare med i fallet.

Ett land med så likgiltiga politiker som de rödgröna (och Reinfeldt) angående ett lands väl och ve kommer historien att döma hårt!

Vi har blivit ett land så likt USA som man kan bli, samma typ av motsättningar inom folket.Samma maffiakultur med "affärsmän och advokater" !


 SR 1 hade en intervju med en polis som suckade uppgivet, de är ju så unga och vi får inte låsa in dem,  knappt förhöra dem ens.

Alla lagar från tidigare 50-60 tal blåstes ju bort av socialdemokratin under tex Geijer. Man var ju faktiskt helt blinda över hur utvecklingen mot dagens samhälle skulle bli. Fortfarande hör man i riksdagen människor som varken ser eller hör hur det har blivit ute i samhället. Särskilt en del kvinnor utmärker sig som helt världsfrånvända!

OCH så ökar stödet för Andersson och då känner jag att det är hopplöst i detta land. Vad är det som får så många väljare att stödja en förlorande politik? En politik vilken har krattat manegen för de kriminella!https://www.affarsvarlden.se/kronika/alice-teodorescu-nar-trottnar-skotsamma-pa-att-den-kriminella-minoriteten-gar-fore?fbclid=IwAR10vsBqxVUakVZTxo1AcScW2mOYkGX_cPp2tFEujVn-By1FNEuvoxH266A

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate