måndag, januari 30, 2023

Massmedia och individerna låter som en gammal sliten skiva!

 När jag lyssnar eller ser på nyheterna idag så ägnar de sig mycket åt mordet i Skogås där en blott 15 års kille sköts ihjäl.

Det är ju inte så underligt, folk förfasas över att våldet ständigt sjunker i ålder,både offer och förövare. De äldre kriminella använder medvetet dessa barnsoldater därför att de vet att de inte får så hårda straff så som de själv skulle ha fått!

Cyniskt och totalt hänsynslöst men inte förvånande alls.De är superegoister dessa män.

Men jag upplever hela massuppbådet och intervjuerna som samma gamla intervjuer vi hörde för många år sedan. Allt upprepas hela tiden, blommor och gråt. Människor framstår som hjälplösa offer i dessa intervjuer!

Ingen hittills idag framförde hård kritik mot varken regeringar eller den politik man fört i detta land.INGEN! Och inte försöker journalisterna heller att ställa besvärliga frågor, de jamar med. Det är synd om alla tycks det. Man skickar fram en socialarbetare som tvår sina händer.

Man talar med skolpersonal precis som om de skulle kunna ha gjort något.

Elefanten står där i mitten och kollar på dessa människor!

Ingen skulle nog våga i detta land att stå offentligt och tex säga att Sverige borde stoppa all invandring så att man kan försöka ordna upp allt som har gått snett.

Eller rättare sagt , den som säger sådant klipps bort! Tystas!

Vi kan bara titta på en fråga, kriminalvårdens bristande resurser vilka borde ha åtgärdats för många år sedan. Hur ska man göra med alla unga brottslingar om de inte ens kan låsas in?

Kön är redan lång nu och om polisen mot förmodan skulle kunna ta alla mördare så kommer frågan, var ska vi göra av dem?

Stora delar av svenska folket ser inte orsaken till att samhället håller på att rasa ihop. Därför stödjer man de rödgröna som inte har haft någon förmåga att stävja kriminaliteten , dåliga lagar och ingen framförhållning. Bara in med fler invandrare i ett redan fullt Sverige.

Det ruggiga är dessutom att de som har kommit de senaste åren är just från länder utan fungerande lag och ordning.

Men allt sådant har gått förbi näsan på de rödgröna plus deras väljare.

Inte ens de sk korankravallerna får dessa att ändra sin inställning. Det är alltid i deras värld någon annan eller något annat som är orsaken!

Ungefär som alkoholister brukar fungera, skyll på andra.

Vad hjäper det att lägga blommor på mordplatsen, vad hjälper det att gråta.Bli förbannad istället, ställ krav!

Stöd inte de rödgrönas politik vilken har orsakat hur vårt samhälle är idag!(Plus Reinfeldt)

PS Den mördade 15-åringen kom till Sverige för ett par år sedan och hade redan hamnat i kriminella kretsar ihop med äldre killar. 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate