måndag, december 19, 2022

SSU försöker inse att de tappat de unga!


 Lisa Nåbo är SSU:s ordförande, hon medverkade i Morgonstudion idag ihop med Daniel Färm.

Rakt på sak så erkände hon att de inte hade ungdomen på sin sida i årets val och ännu sämre i skolvalen.

När hon tillfrågades om orsakerna så blev det lite mer osäkert. Bla att den socialdemokratiska regeringen har haft svårt att regera med en egen politik. Hon undvek totalt att tala om miljöpartiets stora inflytande under de senaste åren.

Att de stoppat väl fungerande kärnkraft  håller hon tyst omkring liksom att den oerhört stora invandringen har tillåtits fortsätta.

Samtidigt denna morgon i alla nyhetssändningar talas det om hur svårt krminalvården har det idag med grovt kriminella.Våldet inom denna sk vård!

Och där talar man inte heller om elefanten i rummet, dvs att de flesta av dessa kriminella är från MÖ och Afrika!

Alltså en följd av den stora invandringen av människor som inte passar in i vårt demokratiska samhälle. Vi såg detta under koranupproren i påskas där man kunde se kvinnor och barn kasta sten på polisen!

Med sådana föräldrar så blir ju barnen därefter.

Att komma till Sverige och inte kunna anpassa sig eller tom. hata landet de lever i kan bara leda till det vi upplever nu.

Om sådant talar inte SSU !

Om antisemitismen som smugit sig in i SSU genom olika arabiska medlemmar, det talar man inte om!

Att de unga idag har gått till höger är inte ett dugg konstigt, de har ju både ögon och öron att använda och ser förljugenheten.

Under många år var det tex bara SD som ihärdigt pekade på att massinvandringen skulle få en massa negativa effekter på vårt samhälle!

Nu när människorna varje dag ser dessa negativa företeelser med bla skjutningarna eller de hemska våldtäkterna så drar man ju sina slutsatser!

Det är bara de rödgröna som klamrar sig fast vid en bild som är totalt fel.

När de ska tex försöka förklara varför så många invandrare begår grova brott så har de bara det enkelspåriga att komma med, fattigdom och rasism!

De unga har valt bort detta svammel!

PS Igår kväll sköts ytterligare en ung man svårt och kämpar för sitt liv.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate