onsdag, december 21, 2022

Oj oj sådan svada från de röda!

 Men vad säger de egentligen? Jo, bla att regeringen inte har hållit sina löften. Jag tycker att de tvärtom på den korta tid de suttit gjort det man kan göra tex ta upp om den stora kriminaliteten vilken är den fråga som bekymrar svenska folket mest.

Nu går de röda ut och himlar med ögonen och säger att usch då, inte kan man visitera folk hur som helst osv.

De senaste 8 åren under rödgrön regering, minns du något konkret vad gäller att bekämpa tex skjutningarna? Nej,det enda vi ser är att ett nytt rekord i mördade sattes under 2022!

När man kollar olika nyheter under en vecka så får man veta att svenska sjukhus inte klarar sina uppgifter. Kriminalvården berättar att de fungerar mycket dåligt pga av att det är fullt på fängelserna.(Hur gick det till)

Överhuvudtaget ärver den nya regeringen ett kråkslott från de rödgröna.

OM oppositionen skulle börja berätta istället tex hur kriminaliteten ska besegras så vore det intressantare än allt pladder som pågår från dem.

OCH det som saknas är ju sanningen om varför det sitter så många invandrare på våra fängelser, om detta säger aldrig de rödgröna någonting. Samma sak med alla skjutna och de som ev. åker fast, varför är det nästan bara invandrare?

OM man inte törs ta i detta ens med ord hur tror man då att man ska kunna göra något åt detta?

DET är lätt att bara prata och tjafsa men verkligheten kräver annat!

Den nya regeringen motarbetas på alla fronter eftersom de rödgröna har sitt folk överallt .Massmedia, förvaltningarna, skolorna, mm. Under alla år har man sett till att få "rätt" folk på stolarna!

Tom. svenska kyrkan ser ut på detta sätt med sin partipolitik som styr.

SIDA är ett annat verk som så totalt styrs av den socialdemokratiska eliten.

Jag återkommer om två år ,då ska jag granska vad regeringen har hunnit med att utföra.

https://ledarsidorna.se/sa-kontrollerar-s-rekryteringen-till-ud-aven-i-opposition/?fbclid=IwAR2EHtoV5B8M7hytT0BS-W08yWpFsO1ESaSNMRrE0XD8KKS8PRy-S5lq6us 

PS Ett land som vårt är nog inte så bra när eleverna i en skola i Södertälje kan säga så här:Jag har övervägt att ha skyddsväst på mig. Alla andra har ju det. Till och med föräldrarna, de kommer till utvecklingssamtalen i väst. Det är inga konstigheter, stoppet i skolan är bara ett av många för dem.

Håret är ljust och bakåtkammat i en tofs. 

– På skolan säger eleverna att jag är smutsig. Med ’smutsig' syftar de på att jag är vit och kristen.

Hon fortsätter:

– Rör mig inte, du är smutsig, kan de skrika.

https://www.expressen.se/nyheter/skolans-nya-vardag-mord-bakom-hornet-/


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate