fredag, december 09, 2022

Att arbeta eller ej?

 Sitter och läser inlägg där män och kvinnor i +25 med olika examen i ämnen jag inte begriper mig på tex "genusblabla"!

De får inga jobb och kliar sig i huvudet över vad de ska göra!

I landet finns  hundratusentals med individer utan arbete och ändå fattas det arbetskraft inom många sektorer.

Jag började arbeta 1957 som ej fyllda 15, det var på den tiden man skulle ha en sk "arbetsbok" för att få anställning. Jag tog det som fanns för jag ville verkligen arbeta. Kontorsbud med 48 timmars arbetstid per vecka.

Varför människor idag läser (och tillåts) att läsa examen vilka inte ger ett hederligt arbete så att man kan försörja sig är mycket svårt för mig att förstå!

Lika svårt för mig att förstå varför man importerar människor vilka ej kan läsa eller skriva och blir stående utanför all form av arbete. Detta att leva på bidrag i resten av livet är ju en styggelse!

Hade man på 50-talet kunnat berätta för svenska folket vad som komma skulle så hade de inte trott på att detta någonsin skulle kunna hända i Sverige.

MEN med de politiker som sakta men säkert drev sin linje om att Sverige MÅSTE importera från MÖ och Afrika för att landet skulle kunna fungera så gick stora delar av folket på detta.

Klassisk socialistisk politik för att få hjulen att snurra. Mer gamla och sjuka från andra länder genererar fler anställda osv. Hus måste byggas och nu räckte inte svenskarna till utan ännu mer import. Ett slags ekorrhjul som till slut gjorde Sverige till ett kösamhälle, ett bristsamhälle med stora orättvisor.Eller på det gamla språket från femtiotalet, ett klasssamhälle med stora skillnader mellan de boende.

OCH en skola som inte har klarat av sin uppgift.

Detta i sin tur har medfört stora gäng av grovt kriminella över hela landet!

Varje dag kan man i massmedia läsa om gängens framfart på skilda områden.

Det här samhället kom inte till av en slump om nu någon trodde detta. Nej då, det är en följd av en politik fattade av människor som tror på sagor.

Sagor om att alla är goda människor som vill alla andra väl!

All kultur är lika god trodde de också och gav statliga o kommunala stödpengar till rent onda rörelser som fick chansen att breda ut sig.

Vi börjar närma oss vägs ände nu och antalet mördade bara i år med skjutvapen är uppe i 60 unga människor!

Det är många som borde skämmas över dessa siffror men de vill inte förstå.De vill inte lyssna. 

https://www.varldenidag.se/nyheter/sverige-sticker-ut-i-europa-60-personer-ihjalskjutna-i-ar/repvle!nqewZrM2g12NRF1ZlI@6w/ 



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate