fredag, december 30, 2022

När det gäller Israel är man alltid vänster i vårt land!

 Det kvittar tydligen att man övergivit vänsterståndpunkter i ekonomiska och andra frågor men när det gäller Israel så står man fast i att beskriva staten Israel som en usel stat.

Synd om alla sk palestiner (araber) trots att de alltid och även framöver är terrorister. Väpnad kamp är slagordet hela tiden med angrepp på civila. Knivar,bilar ja allt tar man till för att mörda Israeler eller araber som funnit sig tillrätta i Israel.

När förra regeringen tillträdde med olika partier bla ett islamistiskt parti så teg vänstern i vårt land.

Nu när den nya regeringen tillträder med allehanda högerpartier så då vaknar vänstern upp och fördömer innan ens denna regering har genomfört någonting. 

Israel och dess judiska befolkning tänker inte låta bli att försvara sig mot de fiender de har bla Hamas eller Iran och dess terrorister!

DE har lärt av historien !

Några kloka ledare på den palestinska myndigheten har aldrig funnits, bara korrupta män. Om de hade velat att araberna inom sina gränser skulle ha fått det bättre så hade de lagt ner mördandet och de belöningar de ger mördarna och deras familjer.

Denna sjuka fixering vid vad de kallar "kamp" mot fienden där de tom . tar hjälp av skurkstaten Iran har varit förödande för den arabiska befolkningen.

Antisemitismen går som ett tåg bland den arabiska befolkningen där läroböckerna i småskolan lär ut hat mot judar på samma sätt som Hitlers Tyskland gjorde! (Sverige är med och betalar dessa böcker)

Sorgligt att se människor i vårt land sitta kvar i vänsterns grepp där man alltid bekämpar Israel och judarna !

Bättre vore om den sk vänstern gav sitt stöd tex till Wallenbergparken!

 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate